napisał(a) Franz » 03.06.2013 17:09
Już się dawniej zastanawiałem, co zrobić z tą dziwną relacją, która powstała w niezwykły sposób - jako doklejki do relacji Janusza. Potem (tu ukłon w stronę
Janusza) moje wpisy zostały wydzielone jako odrębna relacja. Jednak to, co powstało, zaczynało się w środku, ciągnęło do końca wyjazdu, przechodziło w początek i kończyło się znowu w środku wyjazdu - na granicy turecko-armeńskiej...
Poza tym, początkowo były to same fotki, potem opatrzone krótkim komentarzem, wreszcie opisy stopniowo się poszerzały. Krótko mówiąc - absolutne dziwactwo.
Jednak nie mialem jakoś ochoty ani pomysłu, jak to uporządkować. Teraz się okazało, że znikają sukcesywnie fotki z początku tej relacji:
tony montana napisał(a):Tam później sporo zdjęć Ci się nie ładuje
Zatem chyba nie pozostaje mi nic innego, jak się jednak za to wziąć.
Dziękuję.
Wtedy polecany był fotosik, dlatego się na niego zdecydowałem, a efekt dziś widoczny...
Później się dowiedziałem, że istnieje możliwość zamieszczania zdjęć bezpośrednio na forum. Wprawdzie prawie rok temu i to zawiodło, ale po jakimś czasie pojawiła się możliwość dołączania zdjęć do poszczególnych wpisów, więc chyba przy niej pozostanę.
W najbliższym czasie przyjrzę się temu wyjazdowi ponownie i mam nadzieję, że coś z tego wyniknie.
Pozdrawiam,
Wojtek