tony montana napisał(a):I daj proszę linka do miejsca, w którym pisałeś więcej o "Osiołku"
piotrf napisał(a):Wydaje mi się , że chodzi Ci o post z 27-11-2022 01:16
niestety nie mogę go znaleźć
tony montana napisał(a):I daj proszę linka do miejsca, w którym pisałeś więcej o "Osiołku"
piotrf napisał(a):Wydaje mi się , że chodzi Ci o post z 27-11-2022 01:16
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):I daj proszę linka do miejsca, w którym pisałeś więcej o "Osiołku"piotrf napisał(a):Wydaje mi się , że chodzi Ci o post z 27-11-2022 01:16
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):I daj proszę linka do miejsca, w którym pisałeś więcej o "Osiołku"piotrf napisał(a):Wydaje mi się , że chodzi Ci o post z 27-11-2022 01:16
Przytoczyłem go w poście z 26-09-2023 22:56 ( poprzednia strona ) To siódmy post na stronie drugiej tej relacji .
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Z czego wynikały kontrole?
piotrf napisał(a):piekara114 napisał(a):Z czego wynikały kontrole?
To bardzo trudny temat polityczny , sytuacja związana z napięciami na wschodniej i południowo wschodniej granicy tureckiej jest bardzo skomplikowana ...
wiola2012 napisał(a):Zapuściliście się w rejony bardzo bliskie tym, do których MSZ odradza podróżowanie. Piszą o operacjach wojskowych i zagrożeniu terroryzmem. Czuliście się bezpiecznie?