My zobaczyliśmy znacznie więcej w Kapadocji, ale skoro już planujesz powrót, to trzymam kciuki za pomyślną realizację.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):My zobaczyliśmy znacznie więcej w Kapadocji, ale skoro już planujesz powrót, to trzymam kciuki za pomyślną realizację.
piekara114 napisał(a):Nie mogę się doczekać etapu [i] Macedonia Osiołkiem[\i]
piekara114 napisał(a):Jaki region będzie zwiedzany z dolotem i kiedy?
maslinka napisał(a):Ja też bardzo chętnie popatrzyłabym na Waszą Macedonię - Waszym Osiołkiem
piotrf napisał(a):... natomiast po prawej stronie pojawiają się sprzedawcy owoców - tego pominąć nie można , są pyszne
megidh napisał(a):Fajnie, że nie nazwałeś pomidorów warzywami, bo przecież to owoce. Chociaż zdania na ten temat są podzielone.
te kiero napisał(a):Piotrze, powiedzieć mega wyprawa, to jakby nic nie powiedzieć, warto było tyle czekać na Twoją relację, ale jeszcze muszę jej trochę strawić, bo byłem cast away...
Taki osiołek to jednak dobry pomysł na taki trip.
piotrf napisał(a):te kiero napisał(a):Piotrze, powiedzieć mega wyprawa, to jakby nic nie powiedzieć, warto było tyle czekać na Twoją relację, ale jeszcze muszę jej trochę strawić, bo byłem cast away...
Taki osiołek to jednak dobry pomysł na taki trip.
Witaj , bardzo się cieszę , że wróciłeś
piotrf napisał(a):Osiołek zdał egzamin w czasie pandemii i po niej również - sypialnia i kuchnia w zasięgu ręki plus ogromny bagażnik
Pozdrawiam
Piotr
te kiero napisał(a):Mam kilku znajomych, którzy odbyli podobny trip w kierunku Turcji i wszyscy swoimi Osiołkami, większymi czy mniejszymi. Widać mieszkanie i kuchnia, a w niektórych przypadkach również Łazienka sprzyjają takim obszernym wypadom.