No nie - balony, koniki i to jeszcze w takim miejscu. Nie za dużo atrakcji na raz?
Chyba bym się skusił na taki lot w tym miejscu.
na zewnątrz słychać dobrze znajomy nam z Krośnieńskich Balonowych Mistrzostw Europy szum . To dysze gazowe wielkich balonów z gondolami pełnymi turystów chcących zobaczyć z góry cudeńko , jakim jest Park Narodowy Göreme
marze_na napisał(a):Bardzo czekałam na tą część relacji.
Kapadocja od zawsze kojarzy mi się z jakąś niezwykłą, trochę baśniową krainą.
I marzy mi się taki lot balonem .
mchrob napisał(a):No nie - balony, koniki i to jeszcze w takim miejscu. Nie za dużo atrakcji na raz?
Chyba bym się skusił na taki lot w tym miejscu.
Franz napisał(a):Balonem leciałem jedynie w Egipcie. W Kapadocji byłem dwukrotnie i jeżeli się zdarzy trzeci raz, to też chyba trzeba będzie sie na to wykosztować...
wiola2012 napisał(a):Ja będę jedną z takich turystek . Będzie to mój pierwszy pobyt w Kapadocji i pierwszy w życiu lot balonem. Mam nadzieję, że nie spędzę go z zamkniętymi oczami na dnie kosza .
wiola2012 napisał(a):Konie na wolności? Cudowne!
wiola2012 napisał(a):pierwszy w życiu lot balonem. Mam nadzieję, że nie spędzę go z zamkniętymi oczami na dnie kosza .
marze_na napisał(a):Miałam podobne obawy, a okazało się że zupełnie niepotrzebnie . Wrażenia super, najbardziej zaskoczyła mnie cisza podczas lotu , nie licząc oczywiście odgłosów palnika .
Chętnie bym to powtórzyła np. w takiej Kapadocji zamiast nad polami koło Wrocławia .
Kapitańska Baba napisał(a):Ależ ogrom tych balonów
Konie piękne!
dangol napisał(a):Balony nad Kapadocją są cudowne ...
Franz napisał(a):Dla nas Kapadocja to jeden ze zdecydowanie najpiękniejszych rejonów Turcji.
Nie wiem jednak, czy spotkałeś wydrążone w skale kościoły we Francji?