wiola2012 napisał(a):Zaskoczona jestem tą roślinnością. Przepięknie ukwiecone drzewa,
Też się zachwyciłam. To chyba bugenwilla?
megidh napisał(a):
I deser, i napoje wyglądają bardzo fajnie w tych słoiczkach. Ciekawy sposób serwowania tych delicji.
magidh napisał(a):Bardzo palmowa jest to miasto. Co zdjęcie, to super palmy.
wiola2012 napisał(a):piotrf napisał(a):Na razie wchodzimy do miasta w poszukiwaniu ochłody , podziwiamy wystawy , wchodzimy do galerii i na deser z orzeźwiającym napojem , a potem wracamy w otoczeniu ciekawych palm i kwitnących drzew . . .
Zaskoczona jestem tą roślinnością. Przepięknie ukwiecone drzewa, jak z photoshopa .
A deserem nieładnie, oj nieładnie kusić . Co to za pyszności zamówiliście?
Dawigs napisał(a):Nie wiem jak to się stało ale przegapiłem pięć ostatnich stron relacji. Prześledziłem je z zapartym tchem bo piękne miejsca pokazujesz .
piekara114 napisał(a):A miałam nadzieję, że po poranku popłyniemy na księżniczkową wysepkę...
Ale niech będzie..... Promenada super....
marze_na napisał(a):wiola2012 napisał(a):Zaskoczona jestem tą roślinnością. Przepięknie ukwiecone drzewa,
Też się zachwyciłam. To chyba bugenwilla?
dangol napisał(a):A mnie dziś "obudziły" wieści z Turcji o katastrofalnym trzęsieniu ziemi ...
Czy ten rejon jest Piotrze znany?
piotrmks napisał(a):Kiedy ogląda sie te zdjęcia człowiek od razu zaczyna kombinować czy nie przejechać jeszcze raz. Dzięki za wspomnienia, które wróciły gdy ogladam Twoja relację.
piotrmks napisał(a):Z miejsc które ominąłeś- koniecznie trzeba wpaść do Kekovy. Tam kamienie leża pod powierzchnia morza.
Kapitańska Baba napisał(a):Co dobrego było w słoiczkach?
marze_na napisał(a):piotrf napisał(a):to ogromna , trudna do wyobrażenia tragedia
Przerażające informacje i zdjęcia napływają z Turcji. Człowiek jest bezsilny wobec takiej tragedii .
piekara114 napisał(a):Masakra to trzęsienie,ile osób poszkodowanych i zabitych...
A nawiązując do relacji, oglądałam wcześniej to co pozostało z tej twierdzy, jak ją nazwali "turecka twierdza nad twierdzami"...tyle lat stała, pewnie nie jedno trzęsienie wytrzymała, ale dzisiejego już nie...