Piotrze - jeśli na początku przyszłego sezonu Osiołek nie odwiedzi naszych okolic - masz to jak w banku że odmówi Wam posłuszeństwa
PS - smak szampana czuję do dziś
piotrf napisał(a):Nam udało się zapoznać z zachodnią połową tego wspaniałego kraju , pomimo tego że świadomie odmawialiśmy sobie wielu atrakcji turystycznych - jest ich tam mnóstwo , a nadmiar powoduje uczucie przesytu .
Kapitańska Baba napisał(a):Piotrze - jeśli na początku przyszłego sezonu Osiołek nie odwiedzi naszych okolic - masz to jak w banku że odmówi Wam posłuszeństwa
PS - smak szampana czuję do dziś
Franz napisał(a):Nam bardziej przypadła do gustu część środkowa oraz wschodnia, ale zachodniej również nie można niczego odmówić.
mchrob napisał(a):Ciekawi mnie jak macie waszego Osiołka urządzonego w środku. Długo już nim jeździcie?
wiola2012 napisał(a):Dogoniłam Was, więc chcesz czy nie, wsiadam do Osiołka i jadę z Wami. Gdzieś tam się wcisnę między bagaże . Trzeba było nie kusić człowieka TAKĄ zajawką .
A na poważnie, to bardzo się cieszę Piotrze, że zdecydowałeś się pisać, bo jak już wspomniałam u Gosi, objazdówka po Turcji to moje marzenie i na 100% je zrealizuję. W 2023 nie, bo syna wesele , ale w 24 maks. 25 . Będę miała gotowy plan podróży .
piotrf napisał(a):Szerokim łukiem omijać kłopoty i dobrze się bawić to cele główne , a przy okazji dobrze byłoby zobaczyć coś , czego jeszcze nie widzieliśmy ( krajobrazy , "kamienie" itp. itd. ) , wymoczyć w ciepłym morzu , zjeść dobre jedzonko , poznać ciekawych ludzi , ich kulturę i obyczaje , zwyczajnie i po ludzku zanurzyć się w ich świecie .
maslinka napisał(a):Świetny ten Wasz Osiołek!
dangol napisał(a): Lata temu, moja córa i wówczas jeszcze nie-zięć, przejechali przez środkową Turcję z małą przyczepką Niewiadówką - byli wtedy w Syrii (jeszcze przed tamtejszą wojną), Libanie i Jordanii, wracali wzdłuż tureckiego wybrzeża. Zajęło im to 5 tygodni, wyprawa i wrażenia super, już nierealne do powtórzenia...
piekara114 napisał(a):Zaciekawiło mnie wyposażenie Osiołka. Czy szafki, prysznic zewnętrzny oraz zbiornik na wodę (80l to sporo wody) sam dorabiałeś czy miałeś to już na wyposażeniu?
piekara114 napisał(a):I z jakiego przewodnika korzystasz przy opracowywaniu trasy zwiedzania? A może jakiś blog o tym regionie polecasz?