Dobra, to tyle, jeśli chodzi o Meryemana. Wracamy do Kusadasi. Wakacje wakacjami, ale powoli zbliża się czas odlotu. Jeszcze tylko zabawy w basenie i lecimy do Polski.
Popatrzcie.
iwwoj napisał(a):Miło Cię tu gościć Roxi. Witaj. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że temat turecki sprosta Twoim oczekiwaniom.
grot napisał(a):Konkurencyjna relacja Dzięki za zaproszenie. Ja już wcześniej sam się zaprosiłem i oglądałem. Ładnie wszystko pokazałeś. Ja Pamukkale będę miał prawie na końcu relacji i wstyd, ale też nie doszedłem do amfiteatru Usprawiedliwiać mogą mnie tylko rusztowania, które widziałem z dala i chyba trwający remont. Za to w drugą stronę przeszedłem wszystkie grobowce. A Efes pominąłem, choć przed samym zjazdem jeszcze się zastanawiałem czy się nie zdecydować. Patrząc na Twoje zdjęcia teraz żałuję.
Roxi napisał(a):Już w kilku relacjach oglądałam Turcję- najdłużej chyba u Jacka i po raz kolejny widzę, że to naprawdę bardzo przyjemne miejsce na spędzenie urlopowego czasu.
Jacek S napisał(a):Roxi napisał(a):Już w kilku relacjach oglądałam Turcję- najdłużej chyba u Jacka i po raz kolejny widzę, że to naprawdę bardzo przyjemne miejsce na spędzenie urlopowego czasu.
Turcja jest super i potwierdza to Twoja, bardzo kolorowa relacja.
Dzięki za piękne i pełne ciepła, słoneczka zdjęcia.
Pozdrawiam