Italiano napisał(a):Samo Denizli niczym szczególnym sie nie wyróznia, poza bliskoscia Pamukkale...
...no a pomnik Koguta ?
Italiano napisał(a):Pamukkale jego figurki były w sprzedaży na każdym stoisku z pamiatkami dla turystów?
Jacek S napisał(a):...będzie w mojej relacji...za czas jakiś (jeszcze trochę cierpliwości ).
Jacek S napisał(a):Chyba wystarczy tego wylegiwania się
Piotrek_B napisał(a):przygadywał kocioł garnkowi.................
Italiano napisał(a):Nie wiem o co chodzi z tą woda puszczoną rynnami bezproduktywnie na okoliczną wiochę. Dlaczego omija się"wapienne tarasy"?
Jacek S napisał(a):Mam przygotowanych kilka odcinków ale pojawił się konkurs i zdjęcia zostały zamrożone (plan się troszkę zawalił).
Dlatego pytałem jak długo głosowanie. W Cro-konkursie nie startowałem to chociaż tam...
weldon napisał(a):Italiano napisał(a):Nie wiem o co chodzi z tą woda puszczoną rynnami bezproduktywnie na okoliczną wiochę. Dlaczego omija się"wapienne tarasy"?
O ile dobrze pamiętam, to chodzi o zachowanie całego eko- i geosystemu góry,
które, bez regulacji i reglamentacji wody oraz turystów dawno juz uległyby degradacji.
Z tego samego powodu pozamykano (czy tylko zabroniono już stawiać nowe?
- nie pamiętam), hotele i pensjonaty korzystające z dobrodziejstw "Zamku", miedzy innymi ze spływającej wody.Jacek S napisał(a):Mam przygotowanych kilka odcinków ale pojawił się konkurs i zdjęcia zostały zamrożone (plan się troszkę zawalił).
Dlatego pytałem jak długo głosowanie. W Cro-konkursie nie startowałem to chociaż tam...
A potem gwiazdka, ferie ... Coś się wymyśli