gripen napisał(a):Przez dwa tygodnie w maju śmigałem tym tunelem, przynajmniej dwa razy dziennie. Największe przeżycie było przejechać pierwszy raz tym tunelem.
Zawsze mnie kusiło przejechać szutrową drogą nad tunelem.
Szkoda że już po urlopie.
pzdr
gripen
SylwiaMM napisał(a):czy ta szutrowa droga po lewej stonie zdjęcia, to TO co prowadzi nad tunelem?
Taki dziwny (aczkolwiek szerokości dwóch samochodów) jest na Teneryfie, w porze deszczowej kompletnie nieprzejezdny, spadają w nim kawałki skał, jakieś kamienie... poziom adrenaliny dawno mi tak nie skoczył...troszke sie obawiam tego na Hvarze
petris napisał(a):SylwiaMM napisał(a):czy ta szutrowa droga po lewej stonie zdjęcia, to TO co prowadzi nad tunelem?
Taki dziwny (aczkolwiek szerokości dwóch samochodów) jest na Teneryfie, w porze deszczowej kompletnie nieprzejezdny, spadają w nim kawałki skał, jakieś kamienie... poziom adrenaliny dawno mi tak nie skoczył...troszke sie obawiam tego na Hvarze
Nie ma sie czego obawiac,po prostu przejechac na zielonym swietle.Jak nie ma swiateł,spojrzec w tunel ,jak nic nie jedzie,to Ty startujesz.Z ta adrenalina to przesada Ta szutrowa droga na pewno gdzies prowadzi.Ja wchodzilam droga i na przelaj,przedłuzeniem na prawo tego zakretu z samochodem.
Florcia napisał(a):Niby światła działają, ale zdarzyło mi się 2 razy, że nie działały. Zresztą jeden z tych razy to był nasz pierwszy przejazd przez tunel.
Wrażenie jest!!! Mi w ogóle wydawało się, że tam jest stanowczo za wąsko.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi