Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi Vila Ines był ktoś?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fela
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fela » 12.01.2016 14:03

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy był ktoś z Państwa w w/w apartamencie?

Niestety na forum o nich nic nie ma a miejsce mi się podoba i cena również :-)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Drut
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Drut » 07.02.2016 21:57

Witam Jeśli chodzi o samą kwaterę to bajka,pokoje czyściutkie.duży taras, do morza ok 50 m itd ale co do samej właścicielki to nie polecam! Lord Wader to przyniej pikuś. Po 22 jak wyjdziesz z pokoju na korytaż boso lub coś ci spadnie przez przypadek to w 30 sek jest u ciebie z pretensjami że jej przeszkadzasz, jak wyjdziesz popołudniu i wrócisz po 22 to będzie stała w progu i znowy wąty.Byłem tam w 2015 i więcej tam nie pojadę ( willa Ines ) Czyli miejsce i chata super ale kobita koszmar, dobre miejsce dla emerytów którzy przed 22 siusiu,paciorek i spać.
Pozdrawiam
ps. szukam kwatery dla 9 osób w drugiej połowie sierpnia w rejonie środkowej Dalmacji,blisko morza,klima ,taras itd, może ktoś coś polecić?
Gondziczka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gondziczka » 16.02.2016 21:39

Witam serdecznie
Mogę prosić namiary na ciekawe apartamenty w Tucepi? Planujemy urlop w 2 rodziny z końcem lipca.
Arturk05
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arturk05 » 19.03.2016 12:51

Witam,chciałbym również poprosić o namiary na jakieś apartamenty w Tucepi z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Artur. email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Fela
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fela » 19.03.2016 13:51

Witam

Ja mam zrobioną rezerwację w Apartmani Pasalic. Nigdy tam nie byliśmy ale myślę, że będzie fajnie.

Apartamenty na zdjęciach wyglądają bardzo dobrze.

Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone