napisał(a) Lubuszanin » 10.04.2012 06:48
Parking właścicielka ma za główną drogą i jest ogrodzony. Będzie około 200 m od apartamentu. Autem można podjechać tylko na czas rozpakowania i pakowania, tak było kiedy byłem ostatnim razem.Często jednak auta stały pod apartamentem, bo nasi obywatele mieli w nosie nakazy i gdyby się dało, to wjechaliby do apartamentu usytuowanym na parterze. W nim akurat byłem, to nie raz musiałem prosić aby przestawiono auto, bo nie można było wyjść. Same apartamenty są czyste, te przy ziemi mają łóżko małżeńskie i wersalkę, aneks kuchenny i łazienkę,TV SAT. Cena w czerwcu 2009 roku 40 E. Na pierwszym piętrze z widokiem na morze 60E, ale tam o ile pamiętam mogło spać więcej osób. Pokój od strony Biokova 30E, jedno łóżko małżeńskie, aneks kuchenny, łazienka. Gdybyś miał bardziej konkretne pytania, to napisz do Pani Krystyny e-mail:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Porozmawiać można po Polsku. Jest dwoje właścicieli tego apartamentu, więc być może ceny i warunki są różne. Obok też były fajne apartamenty, bo posesje były ogrodzone z miejscami na auta. Może warto je wyśledzić
. Ja wybrałem ten, bo poruszam się na wózku inwalidzkim, więc dla mnie jest OK no i do plaży 5 m, gratów dzieciom nie trzeba było nosić, bo wsio pod ręką. A tak wygląda pokój na piętrze od strony morza.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 28.05.2013 14:19 przez
Lubuszanin, łącznie edytowano 1 raz