Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi polecam

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 12.10.2013 20:24

sernikowy napisał(a):Witam
Pytanie do tych, którzy tam byli -czy plaża Garma to formalnie plaża FKK?
- czy są przed wejściem na nią namalowane znaki FKK?
Poprawcie mnie, jeśli się mylę - jeśli nie ma wyraźnych znaków przed plażą - znaczy plaża dostępna również dla tekstylnych.
Sam jestem z tekstylnych, a plaża jest przeurocza, lecz nie jestem z tych co na siłę w ubraniu wcinają się nudystom, dlatego pytam.

Plaża Garma w tym roku (sierpień 2013 ) była w 100% opanowana przez tekstylnych :)

Obrazek
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 14.10.2013 14:15

Opalanie się w Tucepi w towarzystwie nagich owłosionych mężczyzn jest dla mnie wątpliwą przyjemnością.
JLoop
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JLoop » 14.10.2013 14:47

wikol napisał(a):Opalanie się w Tucepi w towarzystwie nagich owłosionych mężczyzn jest dla mnie wątpliwą przyjemnością.

Może lepiej pozostać w domu? :wink:
Albo zwyczajnie nie jechać do Tucepi, by tego nie oglądać.
Z resztą, kto każe patrzeć na "nagich owłosionych mężczyzn".
Pozostaje tylko mieć nadzieję, że jesteś kobietą... :?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.10.2013 14:50

wikol napisał(a):Opalanie się w Tucepi w towarzystwie nagich owłosionych mężczyzn jest dla mnie wątpliwą przyjemnością.

Powinni być owłosieni ubrani czy nadzy i bez włosów? :lol:
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 14.10.2013 19:38

Bocian napisał(a):

Powinni być owłosieni ubrani czy nadzy i bez włosów? :lol:

A może spróbujesz na przyszły rok plaży nudystów ? Skoro zagnało Cię w ten temat dyskusji ???
Dla mnie to wątpliwa przyjemność wzrokowo doznaniowa przebywania z nagimi mężczyznami na plaży.
Ja byłem w Tucepi ale nie widziałem takiej plaży. I całe szczęście.
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 14.10.2013 19:45

Zainteresował mnie temat z tego względu że przebywałem 2 tygodnie w Tucepi ale takiej plaży nie widziałem.
JLoop
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JLoop » 14.10.2013 20:06

wikol napisał(a):Zainteresował mnie temat z tego względu że przebywałem 2 tygodnie w Tucepi ale takiej plaży nie widziałem.

Skoro byłeś tam i nie widziałeś plaży dla golasów, to po co w ogóle uzewnętrzniasz się tu ze swoimi "wątpliwymi przyjemnościami" i tym co ci się podoba, a co nie.
Ja na przykład nie lubię placków buraczanych, czy to znaczy, że na każdym forum kulinarnym mam o tym pisać, bo byłem w kuchni?
Zastanów się czasem dwa razy.
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 14.10.2013 21:31

wikol napisał(a):Zainteresował mnie temat z tego względu że przebywałem 2 tygodnie w Tucepi ale takiej plaży nie widziałem.

Słabo szukałeś :lol: :lol: :lol:
janalicja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janalicja » 16.10.2013 22:14

Alen napisał(a):
janalicja napisał(a):Z racji tego, że jestem młodszy od plawski40 nie zwracam mu bezpośrednio uwagi i wierzę, że przemyśli i zrozumie błąd swego zachowania- umieszczenie swojego zdjęcia nazwałbym popędem do publicznego ekshibicjonizmu, a nie tłumaczeniem swojego zachowania.

Przepraszam ale janalicja nie rozumiem i nie popieram.
Prawdopodobnie ten jegomość należy do mocno zakompleksionych ludzi nazywając ciebie publicznym ekshibicjonistą .Zdjęcie jest normalne - smaczne - brakuje mi w nim najważniejszego - widoku na plażę.

janalicja W dodatku twierdzi że był na tej plaży ???? Przypuszczalnie - wirtualnie ?! Przeciwnik fot jak może cokolwiek udowodnić????
Jedyna rzecz z którą się zgadzam to fotografowanie innych osób bez ich zgody.
Ja jeżeli fotografuję albo jestem fotografowany i jeżeli w kadrze mam obce twarze to przed publikacją je zniekształcam.
Nie ma innego sposobu aby udowodnić i pokazać innym zainteresowanym że istnieje taka plaża i przychodzą na nią ludzie obojga płci w różnym wieku.
Oczywiście można przyjechać w to miejsce zimą :) a następnie pisać lub opowiadać bajki, ale od tego mamy np. PO :)

Uwierz mi nie mam żadnych kompleksów, nie rozumiem po co komukolwiek mam udowadniać, że tam byłem. Nie zgodzę się z Tobą, że można w jakikolwiek sposób usprawiedliwić takie zachowanie. W mojej opinii plaża FKK jest takim szczególnym miejscem, gdzie panują pewne niepisane zasady, na których przestrzeganie winniśmy się zgodzić, bez "zamazywania twarzy"!
Alen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 23.10.2013 14:21

janalicja napisał(a):
Alen napisał(a):
janalicja napisał(a):Z racji tego, że jestem młodszy od plawski40 nie zwracam mu bezpośrednio uwagi i wierzę, że przemyśli i zrozumie błąd swego zachowania- umieszczenie swojego zdjęcia nazwałbym popędem do publicznego ekshibicjonizmu, a nie tłumaczeniem swojego zachowania.

Przepraszam ale janalicja nie rozumiem i nie popieram.
Prawdopodobnie ten jegomość należy do mocno zakompleksionych ludzi nazywając ciebie publicznym ekshibicjonistą .Zdjęcie jest normalne - smaczne - brakuje mi w nim najważniejszego - widoku na plażę.

janalicja W dodatku twierdzi że był na tej plaży ???? Przypuszczalnie - wirtualnie ?! Przeciwnik fot jak może cokolwiek udowodnić????
Jedyna rzecz z którą się zgadzam to fotografowanie innych osób bez ich zgody.
Ja jeżeli fotografuję albo jestem fotografowany i jeżeli w kadrze mam obce twarze to przed publikacją je zniekształcam.
Nie ma innego sposobu aby udowodnić i pokazać innym zainteresowanym że istnieje taka plaża i przychodzą na nią ludzie obojga płci w różnym wieku.
Oczywiście można przyjechać w to miejsce zimą :) a następnie pisać lub opowiadać bajki, ale od tego mamy np. PO :)

Uwierz mi nie mam żadnych kompleksów, nie rozumiem po co komukolwiek mam udowadniać, że tam byłem. Nie zgodzę się z Tobą, że można w jakikolwiek sposób usprawiedliwić takie zachowanie. W mojej opinii plaża FKK jest takim szczególnym miejscem, gdzie panują pewne niepisane zasady, na których przestrzeganie winniśmy się zgodzić, bez "zamazywania twarzy"!

Pisząc j/w miałem na myśli to zdjęcie
download/file.php?id=7632

O innych wtedy jeszcze nie wiedziałem
Alen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 23.10.2013 14:27

Jeżeli rozchodzi się o zamazywanie twarzy i robienie zdjęć .
W dzisiejszych czasach większość ludzi posiada foto-pamiątki z wakacji.
I to chyba normalne że pragniemy się nimi podzielić.
Nawet Google zamazuje twarze - co w tym takiego dziwnego?
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.10.2013 16:18

dziwnego niby nic.. ale za to jest powód (i to jaki!) do kolejnej dysputy przegadywania się i szukania sprzymierzeńców popierających zdanie tego czy owego golaska (nie mylić z naturystą)

Pozdrav
Dan_78
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dan_78 » 06.12.2013 11:38

irek6 napisał(a):Ostatnio odwiedziłem Nugal i jeszcze nie zdążyłem rozłożyć ręcznika a już dostałem wyraźną uwagę że to plaża tylko dla nudystów. Czy w Chorwacji na plaże FKK tekstylni nie mają wstępu?

Wracam do Chorwacji po kilku latach, ze względu na urok tej plaży chcielibyśmy ją odwiedzić (jesteśmy tekstylni).

Czy to jest dzika plaża FKK czy oficjalna, a może CO bo takie opinie też się pojawiają ?

Nie chciałbym się spotkać z analogiczną jak u Kolegi powyżej sytuacją. Rozumiem, że na dzikich FKK i CO nie ma problemu z pobytem tekstylnych, problem może być na oficjalach, tak to przynajmniej rozumiem nie wiem czy słusznie.

pozdRawiam
JLoop
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JLoop » 06.12.2013 12:27

Na oficjalnych FKK sprawa jest oczywista i zamknięta.
Na CO i dzikich gołych plażach - to według uznania.
Co prawda ja nie zwracam uwagi na tekstylnych, ale jest cokolwiek niefajnie, jak parka w gaciach rozkłada się z ręcznikami tuż koło nas mimo, że są inne bardziej "tekstylne miejsca" na plaży.
Wystarczy odrobina taktu i wszyscy będą zadowoleni.
Dan_78
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dan_78 » 06.12.2013 12:36

Co do ogólnych zasad na plaży mieszanej wszytko rozumiem, również nie chcielibyśmy leżakować bezpośrednio obok "nagusów" i to jest wiadome. Nurtuje mnie tylko pytanie czy Nugal jest właśnie oficjalną, dziką czy CO ?

pozdRawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Tucepi polecam - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone