Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!
Pozdrawiam!!!
plawski40 napisał(a):Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!
plawski40 napisał(a):Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!
Pozdrawiam!!!
JLoop napisał(a):plawski40 napisał(a):Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!
bluesman napisał(a):plawski40 napisał(a):Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!
Pozdrawiam!!!
Bywam na plażach i kempingach N od wielu lat i coś na ten temat mogę wrącić.. Legalnie to musiałbyś prosić każdą osobę o zgodę na zdjęcie ............. a nie sądzę, że wszystkie będące w tle pytałeś........... Z pewnością nawet gdybyś pytał w co nie wierzę, te wszystkie osoby nie zgodziłby się wiedząc, że Ty opublikujesz te zdjęcia !!!! Użytek prywatny typu wspomnienia w zaciszu domowym ok.
A złośliwe uwagi o moherach zostaw sobie dla swoich przyjaciół jak Ci na to pozwolą. Bo to co piszesz świadczy o Twojej kulturze, która z tego co widzę nie ma nic wspólnego z kulturą naturystów, a to że bywasz na takich plażach no cóż niekoniecznie daje Ci prawo do nazywania się naturystą
JLoop nie napisał nic takiego co upoważniałoby Cię do takiego wpisu. W pełni zgadzam się z jego zdaniem.
TomKinS napisał(a):Dziwna dyskusja. Plaże FKK są wolnego wyboru. Jednak idiotę robiącego zdjęcia współplażowiczom należy zwyczajnie obrzucić kamieniami. Dawniej, kiedy były tylko klisze, problem był mniejszy. Teraz w dobie fotografii cyfrowej i internetu takich chamskich podglądaczy należy z całą stanowczością tępić.
TomKinS napisał(a):Jednak idiotę robiącego zdjęcia współplażowiczom należy zwyczajnie obrzucić kamieniami...
darek1 napisał(a):Słuchaj Łukaszenko.
Jacek S napisał(a):TomKinS napisał(a):Jednak idiotę robiącego zdjęcia współplażowiczom należy zwyczajnie obrzucić kamieniami...
Regulamin
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.
Niedopuszczalne jest (...) krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.
(
Powrót do Naturystyczna Chorwacja