Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi polecam

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
plawski40
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) plawski40 » 05.12.2012 13:31

Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!

Pozdrawiam!!!
JLoop
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JLoop » 05.12.2012 13:51

plawski40 napisał(a):Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!

Jakoś nie chciałbym się znaleźć na tych zdjęciach mimo wszystko.
A podglądaczy na nagich plażach nie toleruję.
Zwykłe buraki.
plawski40
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) plawski40 » 05.12.2012 16:33

No to zwracam honor!!!
I pozdrawiam.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 05.12.2012 18:33

plawski40 napisał(a):Gitary nie miałem,a zdjęcia robiłem legalnie.JLoop jest chyba z frakcji moherowych beretów,lepiej niech nie podgląda bo może stracić wiarę w piękno natury!!!

Pozdrawiam!!!

Bywam na plażach i kempingach N od wielu lat i coś na ten temat mogę wrącić.. Legalnie to musiałbyś prosić każdą osobę o zgodę na zdjęcie ............. a nie sądzę, że wszystkie będące w tle pytałeś........... Z pewnością nawet gdybyś pytał w co nie wierzę, te wszystkie osoby nie zgodziłby się wiedząc, że Ty opublikujesz te zdjęcia !!!! Użytek prywatny typu wspomnienia w zaciszu domowym ok.

A złośliwe uwagi o moherach zostaw sobie dla swoich przyjaciół jak Ci na to pozwolą. Bo to co piszesz świadczy o Twojej kulturze, która z tego co widzę nie ma nic wspólnego z kulturą naturystów, a to że bywasz na takich plażach no cóż :mrgreen: niekoniecznie daje Ci prawo do nazywania się naturystą :)
JLoop nie napisał nic takiego co upoważniałoby Cię do takiego wpisu. W pełni zgadzam się z jego zdaniem.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.12.2012 20:22

JLoop napisał(a):

Jakoś nie chciałbym się znaleźć na tych zdjęciach mimo wszystko.
A podglądaczy na nagich plażach nie toleruję.
Zwykłe buraki.[/quote]

Tylko nie Buraki. Kolega Plawski zawarł w swoich zdjęciach piękno natury, a że jakaś baba weszła mu w kadr to nie jego wina. Po co tam lazła. Gdybyś kolego JLoop wszedł mi w kadr to szybko bym go wykasował. Kto by chciał oglądać takie rozdygotane cherlactwo. Weż się do intensywnych ćwiczeń korekcyjno-wzmacniajacych fizjonomię. :wink:

Jak kolega nie chce pokazywać na plaży to i owo to trzeba chodzić z gitarą. Tylko proszę uważać na struny.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.12.2012 20:43

bluesman napisał(a):

Pozdrawiam!!!

Bywam na plażach i kempingach N od wielu lat i coś na ten temat mogę wrącić.. Legalnie to musiałbyś prosić każdą osobę o zgodę na zdjęcie ............. a nie sądzę, że wszystkie będące w tle pytałeś........... Z pewnością nawet gdybyś pytał w co nie wierzę, te wszystkie osoby nie zgodziłby się wiedząc, że Ty opublikujesz te zdjęcia !!!! Użytek prywatny typu wspomnienia w zaciszu domowym ok.

A złośliwe uwagi o moherach zostaw sobie dla swoich przyjaciół jak Ci na to pozwolą. Bo to co piszesz świadczy o Twojej kulturze, która z tego co widzę nie ma nic wspólnego z kulturą naturystów, a to że bywasz na takich plażach no cóż :mrgreen: niekoniecznie daje Ci prawo do nazywania się naturystą :)
JLoop nie napisał nic takiego co upoważniałoby Cię do takiego wpisu. W pełni zgadzam się z jego zdaniem.

Poczytaj o ochronie wizerunku bo piszesz nieprawdę.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 06.12.2012 11:38

Cny Ryszardzie, nie piszę nieprawdy bo po pierwsze jest coś takiego jak prawo ale też pewne niepisane zasady obowiązujące w takich miejscach. Zastosowane prawo może być zarówno polskie jak i chorwackie jak rozumiem i jedno i drugie masz w małym paluszku :mrgreen:
Jeżeli kolega jest taki ok. to pytanie czy kolega jest na tych zdjęciach, które przedstawił ? zakładając, że nie, to dlaczego pokazuje innych, a siebie nie ? jeżeli natomiast jest na tych zdjęciach gratuluję odwagi :) i nie ma sprawy.
Oczywiście decyzja czy chcę się pokazać szerszej społeczności jeżeli nie jestem osobą publiczną należy do mnie i nie życzę sobie by ktoś mój wizerunek upowszechniał zwłaszcza w takim przypadku.
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 07.12.2012 02:05

:hut:
Ostatnio edytowano 07.12.2012 11:49 przez TomKinS, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.12.2012 08:19

TomKinS napisał(a):Dziwna dyskusja. Plaże FKK są wolnego wyboru. Jednak idiotę robiącego zdjęcia współplażowiczom należy zwyczajnie obrzucić kamieniami. Dawniej, kiedy były tylko klisze, problem był mniejszy. Teraz w dobie fotografii cyfrowej i internetu takich chamskich podglądaczy należy z całą stanowczością tępić.

Słuchaj Łukaszenko. Demokracja.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.12.2012 10:57

TomKinS napisał(a):Jednak idiotę robiącego zdjęcia współplażowiczom należy zwyczajnie obrzucić kamieniami...

Regulamin
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.
Niedopuszczalne jest (...) krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.

:!:

darek1 napisał(a):Słuchaj Łukaszenko.

Regulamin
Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru. Nie każdy też jest takim mistrzem klawiatury jak Ty.

Proszę o stosowanie w dyskusji powyższych zasad.
(które przecież zaakceptowaliście przy logowaniu)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.12.2012 17:57

Mistrz klawiatury to pochlebstwo. Dziękuję.
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 08.12.2012 15:50

Jacek S napisał(a):
TomKinS napisał(a):Jednak idiotę robiącego zdjęcia współplażowiczom należy zwyczajnie obrzucić kamieniami...

Regulamin
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.
Niedopuszczalne jest (...) krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.

(

Przepraszam, poniosło mnie.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.12.2012 16:05

Najlepszy na nerwy jest Rumianek.
plawski40
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) plawski40 » 09.12.2012 14:29

[color=#FF4040]Oczywiście jestem na zdjęciu i nie uważam tego za akt odwagi jak napisał TomKinS.Oczywiście określenia idiota czy burak pokazały Jego poziom kultury!!!
I jeszcze jedno chłopku Małopolski;za rzucanie kamieniami w ludzi idzie się do więzienia.
Pozdrawiam!!!!
Załączniki:
Image00163 (1).jpg
Croatia
janalicja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janalicja » 08.07.2013 18:04

Byłem w tym roku pierwszy raz w Chorwacji, właśnie w Tucepi, byłem także na wspomnianej plaży. Wtrącę się w wymianę zdań, gdyż w moim odczuciu plaże są miejscem relaksu i odpoczynku, szczególnie te FKK winny sie cechować pewną intymnościa każdego ich gościa, robienie zdjęć innym plażowiczom, czy to tekstylnym czy też naturystom jest dalece niegrzeczne i niestosowne. Wrzucanie ich później na publiczne forum jest takim zachowaniem nastolatka podekscytowanym zobaczeniem pierwszy raz w życiu kawałka odsłoniętej kobiecej piersi. Życzę wszystkim obecnym i przyszłym Cromaniakom dojrzałych emocjonalnie i racjonalnych w zachowania uczestników przygody z Chorwacją. Z racji tego, że jestem młodszy od plawski40 nie zwracam mu bezpośrednio uwagi i wierzę, że przemyśli i zrozumie błąd swego zachowania- umieszczenie swojego zdjęcia nazwałbym popędem do publicznego ekshibicjonizmu, a nie tłumaczeniem swojego zachowania.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Tucepi polecam - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies