Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi, Podgora, baska Voda - I raz - POMOCY

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anggi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anggi » 02.07.2005 20:02

Witam wszystkich. Na początku ogromne podziękowania dla wszystkich którzy dzielicie sie swoimi przeżyciami z Chorwacji. Jeszcze tydzień temu wiedziałam że chce jechac (4osoby) do chorwacji. Ale nie miałam pojęcia w jaki region. Teraz po przeczytaniu prawie wszystkich postów wybrałam te trzy miejscowości.
Proszę podzielcie sie swoją wiedzą odnośnie sprawdzonych apartamentów (4) w tych miastach w przyzwoitej cenie (10-12 E). chcielibyśmy wyjechać w II połowie sierpnia. Wszelkie inf prosze o przesłanie na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z góry bardzo serdecznie dziękuję
pozdrowienia
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 04.07.2005 17:40

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/img]
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 04.07.2005 17:41

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Judash
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Judash » 06.07.2005 11:55

Ja osobiscie polecam ten apartament.
Sarah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sarah » 06.07.2005 17:40

wlasnie w tych okolicach probuje zarezerwowac apartamenty na przelom lipca i sierpnia - doszlam do wniosku, ze to najlepszy wybor na pierwszy raz!
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 04.02.2007 20:23

A coś więcej na ten temat dlaczego godne uwagi? Ładna plaża, blisko do morza, fajna miejscowośc nie ma tłumów czy tylko apartament?
majkel
Podróżnik
czesc judash

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkel » 05.02.2007 08:03

Mam pytanie jade do Podgory dokładnie do apartamentu Biuk może byś mi coś więcej opowiedział o tym apartamencie, może i fotke byś posłał Mój mejl adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam Michał
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 05.02.2007 09:44

Polecam Tucepi

ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.02.2007 14:59

Tucepi i tylko Tucepi:)))))

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone