Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

TUCEPi- kwatery namairy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Donka
Podróżnik
TUCEPi- kwatery namairy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 08.08.2006 11:26

Apartamnety do 35 EUR.
Prosze o info na email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziekuję z góry
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 08.08.2006 13:15

Witam
Poooszłooo
pozdrav :hut: :papa:
Donka
Podróżnik
Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 08.08.2006 13:34

doszło wielkie dzięki.
Ale czy w apartamencie jest lodówka i tak patrze że ceny są wyzsze niż 35 EUR. Ile płaciłes. My jedziemy od 20/8-1/9
Pozdrawiam
bonar
Cromaniak
Re: Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 08.08.2006 13:58

Donka napisał(a):doszło wielkie dzięki.
Ale czy w apartamencie jest lodówka i tak patrze że ceny są wyzsze niż 35 EUR. Ile płaciłes. My jedziemy od 20/8-1/9
Pozdrawiam

Witam
Wiesz, myśmy byli 24.06-01.07 za pokój 3osoby, klima, lodowka, aneks kuchenny, łazienka prysznic razem25Eu/dobe, czyli poniżej 9euosobodzien. Drogo, taniej nie znam w Chorwacji, a bylem kilka razy. Kuzynostwo 2+2 2 pokoje bez klimy placili 33eu/dzien.
Zapewne teraz bedzie drożej, koniecznie pozdrów p.Vitlic od Krzemiński Czesław Dąbrowa Górnicza.
Donka
Podróżnik
Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 08.08.2006 14:14

To nie drogo. Weszłam na ich stronę na ceny i wychodziło 12 EUR od osoby (4 x 12) a lodówka nie była wymieniona w spisie. Napiałam tam i czekam na odpowiedz.
Dzięki
bonar
Cromaniak
Re: Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 08.08.2006 15:28

Donka napisał(a):To nie drogo. Weszłam na ich stronę na ceny i wychodziło 12 EUR od osoby (4 x 12) a lodówka nie była wymieniona w spisie. Napiałam tam i czekam na odpowiedz.
Dzięki
lodówka jest, tam mają taki komplet (3w1)piec elektryczny 2 płytowy, lodówka i zlew
Donka
Podróżnik
tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 08.08.2006 15:52

A jak daleko jest na plażę od apartamentu i jaki rodzaj plaży?
Donka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 08.08.2006 16:00

a czy możesz zdradzić ile godzin jechałeś?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.08.2006 17:52

w tym okresie naprawde mozna jechac w ciemno:)
w tamtym roku znalezlismy w tucepi duzy apartament od 25sierpnia za 9E:)
bonar
Cromaniak
Re: tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 08.08.2006 19:35

Donka napisał(a):A jak daleko jest na plażę od apartamentu i jaki rodzaj plaży?

Witaj
W relacji było, około 100-150-m do plaży przejściem pod drogą jadranką(tunelem bezpiecznie) a plaża jak w Chorwacji-żwirowa- w wodzie drobny żwirek. Czas dojazdu do Tucepi, rzecz względna, jak trafisz tak jak ja stary cromaniak na korki w tunelach tych długich to nawet nie piszę bo wstyd. Wybierając się w piątek na sobotę, liczyłem na cud, i nie bylo, były korki. Miłego wypoczynku, i masz zaliczyć góry Biokovo!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pozdrav
:hut: :papa:
Donka
Podróżnik
tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 09.08.2006 08:30

Super filmik
Donka
Podróżnik
tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 09.08.2006 08:56

Niestety kwatera zajeta.
Znajomi dali mi namiar na Sukosan, koło Zadaru . cena 40 EUR za 4 osoby. apartament, 200 m od morza. Podobno jest tam super.
I juz sama nie wiem gdzie jechać.

Jak daleko jest od Zadaru do Tucepi? Ile godz. bysmy tam jechali?
doradzcie proszę czy lepiej bardziej na południe i wtedy do tucepi czy pozostać przy Sukosanie.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 09.08.2006 11:16

ja bym na twoim miejscu jechala na riwiere makarska...tam juz masz do wyboru duzo miasteczek, baska voda, brela, podgora, tucepi i zapewniam cie ze jest tam o wiele ladniej niz w Sukosan..i tak ljedziesz ta sama autostrada tylko zamiast zjezdzac kolo zadaru zjedziesz kolo splitu wiec ja wiem z 2godz wiecej jechania...naprawde godzinowo to nic a jak znajdziesz sie na riwerze to nie bedziesz zalowac!o tej porze duzo kwater jest juz wolnych...naparwde nie ma paniki...:)spokojnie mozna cos znalezc..ja zawsze jezdze w ciemno w tym terminie i znajduje ladnei niedrogie apartamenty;)poczytaj na forum o riwerze -ludzie sa nia zachwyceni:)
bonar
Cromaniak
Re: tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 09.08.2006 17:11

Donka napisał(a):Niestety kwatera zajeta.
Znajomi dali mi namiar na Sukosan, koło Zadaru . cena 40 EUR za 4 osoby. apartament, 200 m od morza. Podobno jest tam super.
I juz sama nie wiem gdzie jechać.

Jak daleko jest od Zadaru do Tucepi? Ile godz. bysmy tam jechali?
doradzcie proszę czy lepiej bardziej na południe i wtedy do tucepi czy pozostać przy Sukosanie.

Witaj
Miałem w swoich archiwach jeszcze dwa adresy w Tucepi, poszło na priv
lingnam
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lingnam » 10.08.2006 10:30

to ja tez poprosze o te adresy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje