Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam
Poszukuje opinii na temat apartamentu u pana Josipa Janko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link może ktoś był i się podzieli wrażeniami?.
Z chęcią wysłucham też jakiś spostrzeżeń/ rad na temat samej okolicy czyli ul. Ekonomija.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
wojuwoju napisał(a):Witam Poszukuje opinii na temat apartamentu u pana Josipa Janko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link może ktoś był i się podzieli wrażeniami?. Z chęcią wysłucham też jakiś spostrzeżeń/ rad na temat samej okolicy czyli ul. Ekonomija. Z góry dziękuje i pozdrawiam
... i jak tam byliscie w tym apartamencie?? jakie wrazenia ?? mam go na oku w tym roku
wojuwoju napisał(a):Witam Poszukuje opinii na temat apartamentu u pana Josipa Janko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link może ktoś był i się podzieli wrażeniami?. Z chęcią wysłucham też jakiś spostrzeżeń/ rad na temat samej okolicy czyli ul. Ekonomija. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Hej. Na temat samego ap. nie mogę się wypowiedzieć, gdyż w nim nie byłem. Ul. Ekonomija jest to ulica równoległa do Jadranki , biegnie powyżej niej, taka wąziutka, cicha uliczka. Do plaży jest bardzo blisko z tego ap, może 100m. Przejście przez Jadranke z sygnalizacją świetlną. Moim zdaniem, jeśli nie mówimy o kwaterach w pierwszym, czy drugim rzędzie od morza to lokalizacja dobra. Blisko promenada, blisko plaża w centralnej części Tucepi. Pozdrawiam.
Byliśmy tam w trzy rodziny 4+4+2 w trzech sypialniach dorośli i dzieciaki w jednej i oczywiście nie było ścisku!. Wszędzie oprócz kuchni klimatyzacja ( w sypialni od dużego tarasu zupełnie nowa , ponieważ stara się zepsuła podczas naszego pobytu i gospodarz wymienił na nówkę ). Warunki w pokojach żadna rewelacja trąci trochę komuną, ale schludnie i czysto. Ja nie jestem wybredny więc nie narzekałem. większość czasu i tak spędzaliśmy na tarasie, który jest naprawdę super. Jedyny mankament to bliska odległość tarasu od sąsiedniego balkonu.
Ekonomyja spokojna i cicha uliczka( nie ma mowy o hałasie z głównej drogi)
W 3 minuty i jesteś na plaży.
Dość kiepsko z parkowaniem, byliśmy w trzy auta wiec był to problem, ale gospodarz z synem robili wszystko żeby temu zapobiec i się udawało.
Pan Josip pogodny starszy pan, nie wadzi nikomu!!!
Warto natomiast zwrócić uwagę na sąsiada, który będzie was nagabywał na rejs statkiem ( już podczas waszego rozpakowywania aut ) jego oferta nie jest najlepsza. Warto z tym poczekać i zagadać naganiacza na plaży ( serdecznie polecam niejakiego Jure, który szprecha w naszym języku i stu innych)
Sam pobyt wspominam przemiło relację można zobaczyć tutaj :