Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi - Dracevice - ktoś coś?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alycja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alycja » 06.02.2015 22:30

Sama doradziłam - odradziłam ;-) kilku osobom noclegi w Tucepi i sama zostałam na lodzie :( Szukam od kilku dni, wysyłam maile ale większośc jest już zarezerwowana. Może macie w swoich zasobacz jakiś namiar na apartamenty na tej ulicy, bylismy w Tucepi w tamtym roku i chcemy tam wrócić ale nie do tych samych ludzi.
kasiunia126
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiunia126 » 07.02.2015 13:11

My mieszkaliśmy na tej ulicy, w mojej relacji fotki z mieszkania: tucepi-2013-t46885.html
Bardzo mili gospodarze, polecam.
ogi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogi » 07.02.2015 14:17

Ja jadę tu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Tucepi ul. Dracevive
Mihovvil
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mihovvil » 07.02.2015 15:53

A gdzieś w okolicach Makarskiej, ktoś coś ma? Jakieś miejsca, apartamenty? Bo to dla mnie ważne.
alycja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alycja » 07.02.2015 15:57

Dziękuje Wam bardzo. Janusz Bajcer tam jeszcze nie pisałam, już nadrabiam zaległości. Kasiunia126 w tym miejscu byłam w tamtym roku i niestety polecić nikomu tego miejsca nie mogę. Chyba od 2013 r zmieniło się troszkę, a napewno nastawienie właścicieli do wynajmujących. Ogi napisałam tam wczoraj czekam na odpowiedz. W tamtym roku szybko znalazłam miejscówkę i przez pierwsze 2 dni bylam z niej nawet zadowolona, później się troche zmieniło. Na ul Dracevice chce wrócić bo w tym miejscu plaza podobała nam sie najbardzie, odleglosc do plazy wprost idealna.
alycja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alycja » 07.02.2015 16:03

Mihovvil w samej Makarskiej nie podobało nam się wogóle, byliśmy z dziecmi a tam jest mała plaża i bardzo skalista. Polecam Tucepi jeśli jedziesz z dzieckiem.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 09.02.2015 00:25

Mogę polecić na ul. Kraj, byliśmy w ubiegłym roku :-)
Bettina_
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bettina_ » 10.02.2015 18:13

ile płaciliście na ul.Kraj ?
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 11.02.2015 08:43

W ubieglym roku w drugiej połowie czerwca za 4+2 nastolatki 85 ojro..zbite z 90. Apartament 2 poziomowy z 2 łazienkami. Ulica Kraj numer chyba 101
Mihovvil
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mihovvil » 22.02.2015 14:34

alycja napisał(a):Mihovvil w samej Makarskiej nie podobało nam się wogóle, byliśmy z dziecmi a tam jest mała plaża i bardzo skalista. Polecam Tucepi jeśli jedziesz z dzieckiem.

Nie, nie jadę z dzieckiem :) W Makarskiej byłem parę razy i tam w sumie, nie jest zbyt ciekawie, jeśli chodzi o plaże. Do Makarskiej można wybrać się, żeby pospacerować po mieście, zjeść coś :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone