silvvia napisał(a):Dobra, krótka piłka , głosujemy bo juz wybrałam 3 miejsca, ale teraz mam problem gdzie szukac .. Makarska-centrum , Podgora czy Tucepi . Wyjezdzamy 3 Września , wieczorami chcemy spacerować , nie siedziec w pokoju . Wiem,ze po sezonie,dlatego pomóźcie , bo szukam juz 2 miesiące a w takim tępie to nigdzie nie pojade
lil_angel napisał(a):A czy z Tucepi do Podgory dojdę promenadą? I jeszcze zastanawiam się w której części miasta jest ładniejsza plaża, chcę mieszkać bezpośrednio przy plaży i nie chciałabym żeby się okazało że plaża przy moim domku jest do kitu i i tak będę musiała ganiać na drugi koniec miasta Jak oglądam zdjęcia i spaceruję na StreetViev to wydaje mi się, że lepiej chyba w kierunku Podgory? Generalnie Tucepi to jedna wielka plaża, prawda? Zależy mi na łagodnym zejściu do wody bo jadę z dwulatkiem
figusek napisał(a):shrek napisał(a):Byłem w Tucepi i Podgorze, oba miejsca są super. Na następny wyjazd będziemy szukać podobnej miejscowości, tylko czy jest taka?
Poszukaj w okolicach np. Igrane, Gradac, Drvenik... mniejsze, ale równie piękne
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne