Witam!
Byłem w Podgorze do 25 lipca. Zawitałem także do Tucepi.
Ale polecam Podgorę, jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do mojej relacji. Możesz znaleźć coś dla siebie
Jakieś pytania dot. Podgory? Zapraszam na priv.
Gofer83 napisał(a):Lubuszanin napisał(a):lillylive napisał(a):barkley10 napisał(a):Witam wszystkich,
Pogoda za oknem niezbyt przyjemna więc chyba powoli zacząć planować kolejne wakacje w Chorwacji.
Zamierzamy wybrać się w tym roku z żoną i 3-letnią córką do Tucepi lub Podgory. Czekam na Wasze podpowiedzi która miejscowość jest lepszym rozwiązaniem na wypad z dzieciakiem.Chyba że możecie podpowiedziec nne miejscowości. Tak naprawdę wchodzi w grę tylko Dalmacja. Miejscowości Baska Voda, Brela, czy wsypa Ciovo już zaliczone więc chciałbym poszukać innych możliwości.
Planowany start koniec czerwca 2013
Jeśli jesteś zainteresowany podaj e-mail mogę posłać kilka fotek z plaż Tucepi i namiar na super apartament przy plaży dosłownie.
Możesz podać link do apartamentu w Tucepi? Oczywiście na e-mail kopertce
Można prosic na ten namiar? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wikol napisał(a):Po 2 tygodniowym pobycie w Tucepi, zainteresowany jestem miejscowościami troszkę dalej w kierunku Dubrownika tj. BRIST lub GRADAC. Mniejszy tłok na plaży.
Przejeżdżaliśmy przez te miejscowości, szukam opini na temat w/w mieścin.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne