Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi czy aby dobrze -przydatne informacje

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baratekw
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) baratekw » 31.05.2011 19:56

Tucepi Villa Erato czy ktoś tam był? Jaka jest tam okolica? pozdrawiam.
:)
piweczko
Podróżnik
Re: Tucepi czy aby dobrze

Nieprzeczytany postnapisał(a) piweczko » 31.05.2011 20:15

nie polecam,są ciekawsze miejsca. polecam gradac
krzys182
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 31.05.2011 20:24

A ja też do Tucepi od 31,07 -14,08 i myślę żę będzie super :D
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 31.05.2011 20:27

Tucepi jest ok, ale ta cena :roll:
pawel.777
Croentuzjasta
Re: Tucepi czy aby dobrze

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel.777 » 31.05.2011 21:11

baratekw napisał(a):Tucepi Villa Erato czy ktoś tam był? Jaka jest tam okolica? pozdrawiam. :)
Pytasz o okolice Tucepi czy willi? Willi nie znam, w mieście byłem w zeszłym roku, gdybyś chciał coś wiedzieć.
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 31.05.2011 21:21

Byłem tam dwa lata temu. Był to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji. Byłem bardzo zadowolony. Apartamenty są własnością starszych już ludzi ok. 65 - 70 lat. Bardzo sympatyczni ludzie. Kwatery w porządku, bez jakiś luksusów, ale czyste i zadbane. Pani Visković (tak się nazywa) sprząta w apartamentach co 4-5 dni i wymienia ręczniki w łazience. Obiekt położony przy ulicy Kamena w pierwszej linii przy morzu. Odgłosów Jadranki nie słychać. Do morza 10 metrów :) . Jeszcze raz powtórzę: Byłem bardzo zadowolony. Dobry wybór.
pawel.777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel.777 » 31.05.2011 21:28

Jeżeli przy ul. Kamena to w południowej, końcowej, spokojniejszej części miasta.
jimmi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jimmi » 01.06.2011 07:53

To jedna z większych i głośniejszych miejscowości na Riwierze Makarskiej. Teraz pytanie czy to ci odpowiada, jeśli tak, to super miejsce, jeśli lubisz spokój to już nie za bardzo.
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 01.06.2011 08:25

Tucepi jak dla mnie jest bajeczne. Piękny karajobraz (góry, morze, wyspy). Bardzo dobra baza wypadowa (Split, Dubrovnik, Hvar, Sv.Jure), choć z twojego miejsca zakwaterowania wyjazd samochodem dość niewygodny - trzeba jeździć po deptaku. No i na plażę musisz wychodzić rano, chyba że pójdziesz bliżej FKK.
Mimo tych uciążliwości warto - w lipcu wracam do Tucepi.
:D
jimmi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jimmi » 01.06.2011 08:30

To jedna z większych i głośniejszych miejscowości na Riwierze Makarskiej. Teraz pytanie czy to ci odpowiada, jeśli tak, to super miejsce, jeśli lubisz spokój to już nie za bardzo.
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 01.06.2011 13:28

Jeśli to jest głośna miejscowość to jak określisz Makarską? Fakt, że w sezonie jest tam dużo ludzi to prawda. Większość to jednak rodziny z małymi dziećmi. Wieczorami jest spokój, żadnych dyskotek nie ma. Chyba, że Ci przeszkadzały śpiewy z konob.
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 01.06.2011 13:30

Aha Makarska, Baska Voda, Brela czy Podgora są większe od Tucepi, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
McPiv
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) McPiv » 01.06.2011 16:42

Wydawało mi się, że Podgora jest mniejsza.
Byłem w Tucepi w zeszłym roku, we wrześniu. Miejscowość bajeczna. Turystów już mniej, cicho, spokojnie. Po prostu miodzio.
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 01.06.2011 16:57

Hej. A ja byłem i w Tucepi i w Gradacu powiem tak - jedź nie zastanawiaj się na pewno nie będziesz żałował... :lol: :roll: :lol:
baratekw
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) baratekw » 01.06.2011 20:10

maciej1976 napisał(a):Byłem tam dwa lata temu. Był to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji. Byłem bardzo zadowolony. Apartamenty są własnością starszych już ludzi ok. 65 - 70 lat. Bardzo sympatyczni ludzie. Kwatery w porządku, bez jakiś luksusów, ale czyste i zadbane. Pani Visković (tak się nazywa) sprząta w apartamentach co 4-5 dni i wymienia ręczniki w łazience. Obiekt położony przy ulicy Kamena w pierwszej linii przy morzu. Odgłosów Jadranki nie słychać. Do morza 10 metrów :) . Jeszcze raz powtórzę: Byłem bardzo zadowolony. Dobry wybór.

Dzięki , a jak z tym dojazdem faktycznie trzeba jeżdzić po deptaku
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies