maciej1976 napisał(a):Byłem tam dwa lata temu. Był to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji. Byłem bardzo zadowolony. Apartamenty są własnością starszych już ludzi ok. 65 - 70 lat. Bardzo sympatyczni ludzie. Kwatery w porządku, bez jakiś luksusów, ale czyste i zadbane. Pani Visković (tak się nazywa) sprząta w apartamentach co 4-5 dni i wymienia ręczniki w łazience. Obiekt położony przy ulicy Kamena w pierwszej linii przy morzu. Odgłosów Jadranki nie słychać. Do morza 10 metrów . Jeszcze raz powtórzę: Byłem bardzo zadowolony. Dobry wybór.
Casian napisał(a):Witam
Mam plan aby jechac do Tucepi w lipcu. Będzie to 2 tydzień moich wakacji więc szukam fajnych plaż z cieniem. Kilka osób pisało że plaże są wąskie ale zacienione. Prawda to ? Po zdjęciach widać że niby tak. Druga sprawa byłem w Baska Voda i mieliliśmy apartmant 100 m od plaży niestety było dość pod górę. Jadę z 2 małych szkrabów więc ekwipunek na plaże dość znaczny, czy w Tucepi też jest stromo, bo po zdjęciach tego nie widać. Mam apartament poniżej Jadranki. Apartments IVICA może ktoś był ?
Byłem w Tucepi w kwaterce Kamena na ul. Kamena.. Powiem tak...Tucepi rewelacyjne!!! Może plaże wąskie ale fajnie płaskie. Zacienione sa w godzinach dopołudniowych bo po południu słońce jest od strony morza i te drzewa na plaże nie daja cienia. Jedynie to co wkurzało na plaży to to, że bezmyślni ludzie zajmowali od 5 rano miejsca na plaży tj. rozkładali stare karimaty, koce i przyciskali kamieniami. Kilka razy jakaś ekipa rozwalała takie dzikie rezerwacje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne