Opalenizny - też , ale przede wszystkim takich zachodów słońca oglądanych przy piwku na tarasie brakuje mi najbardziej o tej porze roku . . .
Byle do lata
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Opalenizny - też , ale przede wszystkim takich zachodów słońca oglądanych przy piwku na tarasie brakuje mi najbardziej o tej porze roku . . .
Aneta.K napisał(a):Asia to ma taki sam" styl" pływania jak ja
tygrysek0038 napisał(a):Z tym palcem to nie tak...
Kto go pomasuje, ten kiedyś tam wróci.
Z własnego doświadczenia potwierdzam-spełnia się
szary779 napisał(a):Mariusz- świetna relacja. Może i ja kiedyś napiszę swoją ale na razie gdzie mi tam do czoła peletonu
szary779 napisał(a):P.S. Kupiłeś laćki na ten rok
Roxi napisał(a):Na szczęście jak wszystko dobrze pójdzie, to długi majowy weekend spędzę na Istrii, a maj w zasadzie już tuz tuż
anakin napisał(a):A na/pod stadionem HAJDUKA nie byłeś
maniust napisał(a):Nie byliśmy , członkowie naszej ekipy nie są zbytnio miłośnikami piłki nożnej.
Zresztą z tego co pamiętałem z czytelni na forum, to być pod stadionem to żadna atrakcja , być na , to o tak nie wejdziesz chyba sobie.
anakin napisał(a):maniust napisał(a):Nie byliśmy , członkowie naszej ekipy nie są zbytnio miłośnikami piłki nożnej.
Zresztą z tego co pamiętałem z czytelni na forum, to być pod stadionem to żadna atrakcja , być na , to o tak nie wejdziesz chyba sobie.
Na stadion nie wjedziesz - to fakt.
Ale nie zgodzę się że bycie pod nie jest żadną atrakcją.
Jego położenie między morzem i górami oraz kształt na tle zachodzącego słońca robią wrażenie.
Przynajmniej na mnie ( a jak wiesz na mnie byle co nie robi wrażenia }
Powrót do Nasze relacje z podróży