Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MIREK G napisał(a):Witam czy polecacie villa roko w Tucepi przy kamiennej 6.Interesuje mnie apart. 2+1 ,macie jakieś spostrzeżenia co do pobytu u Mirny.? Czy gospodyni szybko się kontaktuje.
my bylismy u Mirny w zeszłym roku, polecam:) miejscówka idealna, tak idealna ze nie mogę w innym miejscu niczego podobnego znalesc:(
Witam, czy może ktoś powiedzieć coś o apartamentach u Pani Małgosi? Może ktoś dysponuje jakimiś fotkami? Mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Witam Szukam apartamentu w tucepi\podgora dla 4 osób 2+2 termin 30.07-9.08.coś w rozsądnych cenach adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam, szukam namiaru na sprawdzony apartament 3 osoby. Myślałam o miejscowości Tucepi, jeśli ktoś może coś polecić to będę wdzięczna. zastanawiam się czy nie jechać w ciemno termin lipiec. jadę pierwszy raz.
Witam, ja też poproszę o namiary na PW na jakiś fajny apartament. Prawdopodobnie ostatni tydzień lipca/pierwszy sierpnia. 2+2, nie koniecznie musi być w pierwszej linii brzegowej, ale od strony morza, żeby nie trzeba było martwić się przechodzeniem przez drogę. Na portalu na B. ceny są od 100e w górę... trochę drogo. Dziękuję.
Mogę prosić o namiary na kwaterę w Tucepi najlepiej w pierwszej linii, ale nie koniecznie. Z widokiem na morze. 2+3 lub może być 2+2, bo dla trzeciego dziecka mamy łóżeczko turystyczne. Może być np. przy ul.Kamena, Dracevice. 31.07 - 6.08.16r
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Czy może ktoś na PW podesłać namiary na sprawdzony apartament dla 4 osób w Tucepi? Najlepiej z 2 osobnymi sypialniami. Wybieram się na przełomie maja i czerwca