mizer2007 napisał(a):Polecam apartamenty u Pani Małgosi na ul dracevice Byłem tam z żoną i dzieckiem(3-latka) pod koniec czerwca, wszędzie blisko sklep dosłownie przy drzwiach. Do plaży mamy jakieś 100m może nawet nie . Za pokój w czerwcu gdzie mamy aneks kuchenny łazienkę wszystko co potrzeba płaciliśmy 30 euro co jest dla mnie bardzo dobrym wynikiem licząc wszystkie udogodnienia. Na drugi rok pewnie też sie tam wybierzemy . Namiary gdzieś na forum można znaleźć a jak nie to proszę o wiadomość na meila to postaram sie cos namierzyć. A pozatym właścicielka mówi po polsku(Polka która wyszła za chorwata) co jest dla mnie też dużym plusem
joso79 napisał(a):Witam
Ja polecam serdecznie apartamenty Vila Anka w Tucepi na ul. Kraj. Byłam w zeszłym roku w czerwcu z trojką dzieci, świetna miejscówka. Jeśli ktoś sobie życzy, mogę wysłać dokładne namiary, oni mają również profil na fb, gdzie jest b.dużo zdjęć. W tym roku również mamy zaplanowane Tucepi, niestety nie w tym samym apartamencie, jedziemy z rodziną i nie mieli dwóch dużych apartamentów w jednym czasie. Zarezerwowalismy przy ul.Kamena 6, czy ktoś mógłby dodać jakieś opinie na temat tych apartamentów? Chodzi mi głównie o wyposażenie kuchni itp. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Jolanta
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje