lenka82 napisał(a):Dzień dobry,
Mam prośbę, jeżeli ktoś z Państwa ma namiar na apartament w okolicy Makarskiej(obojętnie jaka miejscowość) dla dwóch rodzin (2 dorosłych + dziecko 6-letnie i 2 dorosłych + 2 dzieci (7-lenie i 13-letnie). Możliwie blisko plaży byłabym wdzięczna za namiar. Sama szukam, szukam i nic...
Aśka_D napisał(a):Witam!
Bardzo proszę o informację na temat sprawdzonych apartamentów w okolicach Tucepi i Igrane. Bardzo chcę zabrać moją czteroosobową rodzinę w tamte okolice, a to będzie piąta nasza wyprawa do Chorwacji. Do tej pory odwiedziliśmy Istrię i Dalmację Północną. Liczę na pomoc Forumowiczów i z góry dziękuję. Informacje proszę przesyłać na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
creep22 napisał(a):Witam!
Ja też prosiłbym o namiary na sprawdzone przez was apartamenty (2+2). Tucepi ma być naszą bazą wypadową, odległość do plaży nie jest najważniejsza, wolałbym coś dalej od centrum, żeby sobie wieczorem zrobić dłuższy spacerek Czy jest w ogóle możliwe znalezienie apartamentu w Tucepi w okolicach 60-65E bez jechania w ciemno, czego chciałbym uniknąć? Dwa lata temu byłem na Istrii (50E), potem w Sv Filipie (55E), a teraz jak sprawdzam ceny na Makarskiej jestem w lekkim szoku.
Proszę o sugestie na priva lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
robbson napisał(a):W Tucepi polecam Villa Roko , Kamena 6 przy samym morzu
adidudi napisał(a):Witam wszystkich,
w lipcu wybieram się do Tucepi. Mam już zarezerwowany apartmani u Ivany Zelić.
avonek1203 napisał(a):robbson napisał(a):W Tucepi polecam Villa Roko , Kamena 6 przy samym morzu
mogę namiar z nr kontaktowym albo stronke jakąś w necie?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje