Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi 2009 ze Śląska

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 13.09.2009 19:00

My śpimy przy Kamenie. Powiem Wam, że wcale nie jest tak, że za 30 euro znajdzie się spanie w pierwszej linii od morza.
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 14.09.2009 08:49

W czerwcu i na samym początku lipca nie było z tym problemu.
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 14.09.2009 12:32

martabartek napisał(a):My śpimy przy Kamenie. Powiem Wam, że wcale nie jest tak, że za 30 euro znajdzie się spanie w pierwszej linii od morza.

znajdzie :D byłem na poczatku lipca i bez problemu było 30-40 E. Np wyjechać samochodem z końca ulicy :) sukcesów a jeszcze nakręcić :) mina kierowcy - bezcenna
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 15.09.2009 17:11

My śpimy za 40 euro. Ale jesteśmy bardzo zadowoleni.
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 18.09.2009 09:59

Farciarze! Ja 18 sierpnia nie znalazłam NIC w Tucepi! Pojechaliśmy do następnej miejscowości Podgora i też nie było łatwo!
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 18.09.2009 12:05

Ale Ty zauroczona byłaś w samym szczycie sezonu: 15.07-20.08.
Ja jak przyjechałem do Tucepi to byłem drugim autkiem przed wielką willą (koniec czerwca), jak wyjeżdżałem (11.07) to ledwo dało się parkować przed willą.
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 18.09.2009 18:47

martabartek napisał(a):My śpimy za 40 euro. Ale jesteśmy bardzo zadowoleni.

nam też tyle wyszło za nocleg i też bylismy zadwoleni ....... a szukanie noclegu było prosćiutkie :)
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 18.09.2009 20:37

O .... czekałem aż Wiola się odezwie ...
... jak to Tucepi wyszło ... ??? masz relację ...
... troszkę się czuję jak polecający w twoim przypadku i bałem się o efekty - każdy ma inny gust.
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 19.09.2009 20:42

Crayfish napisał(a):... troszkę się czuję jak polecający w twoim przypadku i bałem się o efekty - każdy ma inny gust.

My też po Twojej relacji zdecydowaliśmy się ostatecznie na Tucepi :)

Wszystkie wycieczki mamy za sobą, więc nastepne dni ( do czwartku rana ) leniuchujemy sobie :)
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 20.09.2009 13:10

Crayfish napisał(a):Ale Ty zauroczona byłaś w samym szczycie sezonu: 15.07-20.08.
Ja jak przyjechałem do Tucepi to byłem drugim autkiem przed wielką willą (koniec czerwca), jak wyjeżdżałem (11.07) to ledwo dało się parkować przed willą.

Zgadza, się, ale jak wyjeżdżaliśmy 29 sierpnia, to jakoś tak wcale nie było mniej turystów. Wogóle te moje tegoroczne wakacje, mimo, że to trzeci raz w Cro, to były takie pionierskie: pierwszy raz nie sami, tylko w wiekszym gronie, pierwszy raz w ciemno (i nie wykluczone, ze ostatni), ale to opowieść na dłuższy temat...

Twoja relacja - bardzo piekna - zachęciła mnie do obrania tego kierunku.
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 26.09.2009 08:06

Crayfish jako polecajacy zdałeś egzamin na 5 :)

Co do relacji, moze króciutką napiszę ale ciągle czasu mi brak .......

Nie mniej jednak wyjazd isamo Tucepi boskieeeeeee
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 27.09.2009 18:39

WIOLAB napisał(a):Crayfish jako polecajacy zdałeś egzamin na 5 :)

Zgadzam się w całej rozciągłości. My też wróciliśmy zadowoleni. Było wspaniale. To nasze najpiękniejsze wakacje :P
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 27.09.2009 18:47

martabartek napisał(a):
WIOLAB napisał(a):Crayfish jako polecajacy zdałeś egzamin na 5 :)

Zgadzam się w całej rozciągłości. My też wróciliśmy zadowoleni. Było wspaniale. To nasze najpiękniejsze wakacje :P

Przyznam że moje takie były. :P i dziękuję za dobre słowo.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 03.02.2010 09:39

Witam :)

My w tym roku wybralismy apartament na ul.Kamena. W roku poprzednim też byliśmy w Tucepi ale "stacjonowalismy " na ul.Ekonomija czyli za Jadranką i na plażę chodzilismy zaraz przed portem.Mam do Was pytanie czy na plaży za portem czyli ul.Kraj i Kamena zauważyliści na plaży prysznice?

Pytam ponieważ w okolicy plaży przed portem były a nie wiem jak jest za portem.
Jest to dla mnie ważne bo moja córka jak wychodzi z wody to musi korzystać z prysznica bo zaraz słyszę "mamo wszystko mnie swędzi" pewnie z tej morskiej soli. :D
Pozdrawiam.
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 03.02.2010 11:09

Crayfish ja w tym roku sporo twoich pomysłów na zwierdzanie tamtych rejonów wykorzystam (Choć raczej nie w Tucepi będę mieszkać).
Mam też inne pytanko - nie wiem czy akurat ty (bo ktos na pewno - w jakiejs relacji czytałam) zrobił sobie spacerek z Tucepi do Podgroy na piechotę. Byłeś to ty?
Interesuje mnie czy spacer te moze odbywać sie bardziej urokliwą trasą niż Jadranką ;) plazami/sciezkami/promenadami itp. Wg mapy jest to ok 3 km.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Tucepi 2009 ze Śląska - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone