Crayfish - gratuluję relacji, no i przede wszystkim gratuluję wakacji
A podsumowanie po prostu bezbłędne
Pozdrawiam
WIOLAB napisał(a):Molestuje Cię kolejny raz z tym Tucepi ale skoro mam tam być to muszę wszystko wiedzieć
Pytałam już o sklepy itp ale jeszcze jedno, moje młodsze dziecko jest tylko i wyłacznie mięsożerne czy można tam zdobyć kawalek jakiejs padlinki?
Oczywiscie mowa o mięsku i wędlinkach
WIOLAB napisał(a):mar.zag napisał(a): mam problem z jaszczurkami łażą po moim pokoju
jak by były u siebie załapałem pare ze sciany bo mi moją
kobitke stresują ,ale jak dla mnie są nie groźne...dzieciom bardzo się podobają
na szczęście nikt z nas ich się nie boi
wole juz je niż komary
a jak z Twoim noclegiem???
W ciemno jechałeś? Dostałeś cos godnego uwagi, takze cenowo???Crayfish napisał(a):Ceny może we wrześniu spadną. Na pewno będą tańsze warzywa i owoce.
nie powiem, licze na to
Crayfish napisał(a):Są dwa większe supermarkety: Studenac i Konzum ... chyba nie pokręciłem.
Na głównej ulicy (Kamena) blisko mariny idąc w stronę Podgory.
W środku jak w przeciętnym sklepie samoobsługowym w nas. Towar podobny - napisy tylko inne
Wędlinki oczywiście również.
http://www.tucepi.com
w zakładce information -> adresy knajp, lekarzy, policji itp.
wydrukuj sobie może się przyda
Crayfish napisał(a):Bardzo dziękuję .... moje wymagania ciągle rosną .... tak krótko człek żyje ....
Często dumam sobie o styku Bułgarii i Turcji autkiem - wiem że daleko.
Mam takiego głoda miejsc, wrażeń, widoków że aż sam się siebie czasami boję
Tak sobie tylko na razie zerkam: Bałkany (Serbia, Chorwacja, Czarnogóra, Albania, potem Grecja ...), Alpy (cholera jak ja lubię wysokie góry) - Austria, Szwajcaria, styk Francji i Włoch - oj .... pięknie tam) ... kiedy ja to wszystko zrobię ? Zaległości mam tak z parę lat.
Urlopy krótkie, możliwości finansowe przeciętne ... zobaczymy co da się zrobić.
Jak patrzę na objazdówki niektórych forumowiczów to aż wyć się chce, że nie było się tam. Wiem, że człowiek wszystkiego mieć nie może.
Pomarzyć ... dobra rzecz.
WIOLAB napisał(a):mar.zag napisał(a):
Apartamenty mamy super...jesteśmy bardzo zadowoleni
A rezerwowałem je już w marcu...
a może podasz mi namiary???
Powiedz ile płacisz?
Btk201 napisał(a):Crayfish napisał(a):Bardzo dziękuję .... moje wymagania ciągle rosną .... tak krótko człek żyje ....
Często dumam sobie o styku Bułgarii i Turcji autkiem - wiem że daleko.
Mam takiego głoda miejsc, wrażeń, widoków że aż sam się siebie czasami boję
Tak sobie tylko na razie zerkam: Bałkany (Serbia, Chorwacja, Czarnogóra, Albania, potem Grecja ...), Alpy (cholera jak ja lubię wysokie góry) - Austria, Szwajcaria, styk Francji i Włoch - oj .... pięknie tam) ... kiedy ja to wszystko zrobię ? Zaległości mam tak z parę lat.
Urlopy krótkie, możliwości finansowe przeciętne ... zobaczymy co da się zrobić.
Jak patrzę na objazdówki niektórych forumowiczów to aż wyć się chce, że nie było się tam. Wiem, że człowiek wszystkiego mieć nie może.
Pomarzyć ... dobra rzecz.
Mam podobne marzenia, ale finansowo to się bedę cieszył jak mi na razie przynajmniej Chorwacja wypali. Góry uwielbiam szczególnie ze względu na samopoczucie jakie mnie tam spotyka.
No i trzeba też pamiętać, że większość z wypraw to rodzinka by ze mną raczej kondycyjnie nie wytrzymała
WIOLAB napisał(a):mar.zag napisał(a):
Apartamenty mamy super...jesteśmy bardzo zadowoleni
A rezerwowałem je już w marcu...
a może podasz mi namiary???
Powiedz ile płacisz?
mar.zag napisał(a):Płacymy 110e na 2 rodziny 4+2 mamy 3 sypialnie+kuchnia z jadalnią
Każdy ma z nas sypialne..dzieci również...są szczęsliwe,że mają swój pokój
Nasz gospodyni jest lekko przewrażliwiona...dlatego nie polecam
Crayfish napisał(a):Namiary na pensjonat są na pierwszych stronach relacji.
Po przyjeździe i odwiedzinach strony www stwierdziłem że można u nich zamówić posiłki - cholera żebym od początku wiedział ... wrrr.