Na 11 byłem dzisiaj w Tucepi. Trasa była luzik prawie zero ruchu. WWszyscy co jechali to Polacy
Pogoda dzisiaj słoneczna tem ok. 30. Poprostu w Tucepi jest ekstra. W kamena jest internet i nawet działa sprawnie. Ludzi od groma....
Bubek74 napisał(a):Na 11 byłem dzisiaj w Tucepi. Trasa była luzik prawie zero ruchu. WWszyscy co jechali to Polacy
Pogoda dzisiaj słoneczna tem ok. 30. Poprostu w Tucepi jest ekstra. W kamena jest internet i nawet działa sprawnie. Ludzi od groma....
Szczajacy_Goryl napisał(a):Moja żona pyta czy są na plaży jakieś miejsca zacienione ?
Szczajacy_Goryl napisał(a):@ maniust
Dzięki za szybką odpowiedź. Co do tych karimat to właśnie mam zamiar przeprowadzić nocną akcję po kryptonimem "Czysty poranek". Akcja przewiduje wypier.......lenie wszystkich szmat,itp do lokalnego śmietnika. Jak będzie trzeba akcja będzie przeprowadzana seryjnie do wyczerpania zapasów szmat, karimat itp.
ewalla napisał(a):Mamy zarezerowany pobyt w Tucepi przy ul Dračevice. Patrzę na mapie, ze jest to obok dużych kompleksów hotelowych Alga i Neptun.
Moje pytanie dla bywalcow, czy jest tam w pobliżu publiczna plaża? Jaka to okolica?
Szczajacy_Goryl napisał(a):Co do tych karimat to właśnie mam zamiar przeprowadzić nocną akcję po kryptonimem "Czysty poranek". Akcja przewiduje wypier.......lenie wszystkich szmat,itp do lokalnego śmietnika. Jak będzie trzeba akcja będzie przeprowadzana seryjnie do wyczerpania zapasów szmat, karimat itp.
Bubek74 napisał(a):Jestem aktualnie w Tucepi i kwatera jest fajna zewnątrz w środku nie byłem
Jestem też na kamena tylko troszke wczesniej a wasza kwatera jest prawie na samym końcu ul Kamena.
Cała ulica kamena to jeden wielki deptak wzdłuz morza.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne