napisał(a) carmen81 » 07.08.2012 23:13
Witam
Jestem tu nowa ale forum czytam od pół roku odkąd zdecydowaliśmy się jechac pierwszy raz do chorwacji. Wybraliśmy Tucepi i będziemy tam w terminie zbliżonym co
Bubek74 i również na kamena 16
apartamenty 4 i 5 bo jedziemy z bratem męża od 19.08-29.08. Jedziemy z synami (2,5 roku i 1,5 roku). Troszke boję się podróży z dwójką malych dzieci no ale nawet to nie było nas wstanie odstraszyc od wyjazdu do chorwacji. Troszkę zmartwiliście mnie tymi tłokami na plaży.Mąż dodatkowo mnie straszy,że przewidywane jest załamanie pogody w tym terminie
. Mam nadzieje,że jednak te prognozy się nie sprawdzą. Powiedzcie mi co najlepiej wziąsc na plaże karimaty czy może dmuchane materace bo na leżaki to jednak nam miejsca zabraknie w samochodzie. Zrobilam liste co zabrac i dośc sporo mi tego wyszło mimo to mam nieodparte wrażenie,ze o czymś jeszcze zapomniałam. No i jedzenie brac coś czy nie. Raczej nastawiałam się na miejscowe dania choc za owocami morza nie przepadam. Czy można tam znaleśc jakąs knajpke z daniami bliższymi polskim gardłom