Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi 01.08 d0 10.08 pytać

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dorion
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorion » 17.08.2012 21:14

ewalla napisał(a):Mamy zarezerowany pobyt w Tucepi przy ul Dračevice. Patrzę na mapie, ze jest to obok dużych kompleksów hotelowych Alga i Neptun.
Moje pytanie dla bywalcow, czy jest tam w pobliżu publiczna plaża? Jaka to okolica?

Witam, od 6 lat stacjonuję przy ul. Dracevice. jest ok. Teraz jadę 19.08.
pozdrawiam
Bubek74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubek74 » 17.08.2012 21:18

Ja tu siedze już od wtorku pogoda jest superowa, poprostu lampa non stop. Nie da sie wytrzymać. Dobrze, że wziąłem z polski 4 zgrzewki "Żywca" bo nie nadąży się chłodzić :)
Szczajacy_Goryl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczajacy_Goryl » 18.08.2012 18:18

Pytanie dla bywalcow. Jakie lokale polecacie ? Gdzie najlepsze zarcie ?

Akcja "Czysty Poranek" przeprowadzona bedzie w dniach 10.09-12.09 jesli bedzie potrzeba. Jak tam zajade i nie bedzie dla mnie miejsca na plazy to bede klnal jak bezreki Gornik.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.08.2012 19:04

Szczajacy_Goryl napisał(a):Pytanie dla bywalcow. Jakie lokale polecacie ? Gdzie najlepsze zarcie ?

Tamaris zaraz przy promenadzie i Konoba Postup za mariną.
Knajpę Antonio omijaj z daleka!
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 18.08.2012 19:21

Szczajacy_Goryl napisał(a):Pytanie dla bywalcow. Jakie lokale polecacie ? Gdzie najlepsze zarcie ?

Gostionica KAMENA, ul.Kamena 16 - warto się przejść nawet z centrum
Konoba BARBA, ul.Kraj 126 - jest jeszcze jedna konoba obok o nazwie KOK
Pizzeria Bistro OLEA, Kraj 118 - zdecydowanie najlepsza PIZZA jaką jadłem ;)

i oczywiście http://www.ranc-tucepi.hr/kontakt_hr.html , najwyższy poziom i jakość jedzenia, wszystkie knajpy w porcie mogą się schować :) tylko lepiej rezerwować stoliki wcześniej.
swietnynik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swietnynik » 20.08.2012 00:18

Wróciłem,

ceny z czerwca pozostały, natomiast jakość nie!!! Postup- do. d....y. Ryż nie złączony z sosem- gotowany osobno. Tamaris- Ivo i Smirka czysta komertcja. Dobre drinki teraz dają za Tamarisem w stronę hotelową- buda jakby ze strzechy po prawej (widać same alkohole- 18-20 godz 30% zniżki), żarło niezłe w knajpie Kamena (nazwa jak ulica).
Tucepi jest fantastyczne- uwielbiam tą miejscowośc i nie spotkałem nikogo komu by się nie spodobała.
Szczajacy_Goryl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczajacy_Goryl » 20.08.2012 06:24

Panowie, Panie

A gdzie ładniejsza plaża, na północ czy południe od "portu" ? Jade w ciemno i zastanawiam sie gdzie szukać apartamentu, czy zacząć od południa czy północy. Wolałbym mniej kamienistą i w miarę dłuższą płyciznę, mam syna 3 rocznego.

@ Bubek74
W jaki sposób Ty rezerwowałeś apartament w Kamenie 16 ? Trzeba wpłacić jakaś zaliczkę czy jak to wygląda ?
ewalla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewalla » 20.08.2012 11:03

Szczajacy_Goryl napisał(a):Panowie, Panie

A gdzie ładniejsza plaża, na północ czy południe od "portu" ? Jade w ciemno i zastanawiam sie gdzie szukać apartamentu, czy zacząć od południa czy północy. Wolałbym mniej kamienistą i w miarę dłuższą płyciznę, mam syna 3 rocznego.

@ Bubek74
W jaki sposób Ty rezerwowałeś apartament w Kamenie 16 ? Trzeba wpłacić jakaś zaliczkę czy jak to wygląda ?

ja też sie podłączę :D
my będziemy od 8 września, mamy 2 letnią córkę :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 20.08.2012 11:13

Ludzie , we wrześnie do Tucepi tylko w ciemno!
Apartamenty same was znajdą.
Apartamentów jak mrówków .....i wybrzydzacie !

Szczający ładniejsza plaża jest ta ........

100_3682.jpg

....jednak za daleko płytko to nie jest , nie ma jednak też gwałtownego spadu......3 latek spokojnie da radę.

Pozdrav
Szczajacy_Goryl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczajacy_Goryl » 20.08.2012 12:33

@ ewalla
Może sie spotkamy, ja bede 9.09 od godzin porannych. Skąd jedziesz ? My z Legnicy (Zdolny śląsk)

@ maniust
No plaża ładna, ona od portu w stronę Makarskiej czy na południe ?

Generalnie chce jechać w ciemno ale im bliżej wyjazdu to człowiek zaczyna szukać alternatywy. Nie chce słuchać od żony na miejscu że nie ma nic fajnego !!@!@#!@$ itp.
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 20.08.2012 12:40

Maniuś już chyba leci do Turcji, to ja Ci odpowiem, na południe od mariny :), ale im dalej to robi się coraz węższa :)
Bubek74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubek74 » 20.08.2012 12:52

Ja rezerwowałem w styczniu i wpłacalem zaliczke. Z tego co widze to w tej chwili w kamena 16 są wolne apartamenty bo stoi tabliczka przed budynkiem.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 20.08.2012 13:02

renatalato napisał(a):Maniuś już chyba leci do Turcji, to ja Ci odpowiem, na południe od mariny :), ale im dalej to robi się coraz węższa :)

Jeszcze nie leci , dopiero o 20:30 :) .....ale Renata ma rację !
Szczający nawet nie ma takiej opcji że we wrześniu nie będzie nic fajnego !
ewalla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewalla » 21.08.2012 11:27

Szczajacy_Goryl napisał(a):@ ewalla
Może sie spotkamy, ja bede 9.09 od godzin porannych. Skąd jedziesz ? My z Legnicy (Zdolny śląsk)

@ maniust
No plaża ładna, ona od portu w stronę Makarskiej czy na południe ?

Generalnie chce jechać w ciemno ale im bliżej wyjazdu to człowiek zaczyna szukać alternatywy. Nie chce słuchać od żony na miejscu że nie ma nic fajnego !!@!@#!@$ itp.

my jesteśmy z Wrocławia :-) ale jechać będziemy z Pagu, bo tam na poczatejk spędzamy dwa tygodnie.
W Tucepi bedziemy 8 września pewnie po południu, bo apartament mamy od 14 a na Pagu wymeldowanie do 9.
Fajnie byloby znaleźć towarzystwo dla dzieciaków do łopatki i dla rodziców do piwka :-)
Szczajacy_Goryl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczajacy_Goryl » 21.08.2012 19:30

My jedziemy w ciemno, ale szukam apartamentu z netem. Wiec jak bede na miejscu odezwe się, kto jest i gdzie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Tucepi 01.08 d0 10.08 pytać - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone