Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tu nic nie ma

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Violetta Szudra
Odkrywca
Tu nic nie ma

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 21.03.2007 18:43

Hej,miło mi powitać tak szacowne Grono Cromaniaków ,pozdrawiam Wszystkich serdecznie i cieszę się ,że i ja moją skromną osobą mogę dołączyć do grona . Do CRO wyjeżdżam po raz drugi ,2006 Orebić-Perna -autokar, a 2007 Rab-Suha Punta - autko( 30.06-14.07). Czy może ktoś także wybiera sie w ten region? :papa:
Ostatnio edytowano 21.03.2007 20:54 przez Violetta Szudra, łącznie edytowano 1 raz
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 21.03.2007 18:59

Spójrz w" Kalendarz wyjazdowy 2007 "(temat istnieje już od dawna) to się wszystkiego dowiesz jak? gdzie i kiedy?
Pozdrawiam
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 21.03.2007 19:27

Dopiero zaczynam i chciałam się dopisać do kalendarza i w temacie wpisałam kalendarz wyjazdowy 2007 proszę oświeć mnie.Dzięki Stanisław ,że zechciałeś odpisać.Pozdrawiam> :oops:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.03.2007 19:47

Proszę, oto link: forum/viewtopic.php?t=14266&highlight=

Dopisujesz się w ostatnim poście, na końcu wątku, a A to ja uzupełnia te dane w wykazie w pierwszym poscie - tam też znajdziesz info, jakie dane podajemy :)

Proszę - edytuj w tym watku swój pierwszy post i zmień tytuł na "Tu nic nie ma".
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 22.03.2007 11:19

Plumek napisał(a):
Proszę - edytuj w tym watku swój pierwszy post i zmień tytuł na "Tu nic nie ma".

Eee dlaczego? To jest tytuł w stylu Onetu, np. "Polska wyleciała...". Gawiedź się rzuca na artykuł, żeby dowiedziec się skąd to nasz kraj wyleciał, a tam jest napisane, że "...wyleciała na sam szczyt rankingu w hodowli gołębi pocztowych". W tym wątku podobnie. Niby "tu nic nie ma", a po wejściu do środka okazuje się, że jest bardzo miłe przywitanie i sympatyczny debiut.
Grunt to dobrze zacząć :twisted:

Pozdrawiam
Rafał
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 25.03.2007 20:41

Dzięki Rafał za miłe słowo. Pyrlandia serdecznie pozdrawia stolicę . Pa. Viola.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone