Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

~~tuČepi 2011~~

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 15.02.2012 19:55

Piękne foty i widoki , będę oglądał je w lipcu tego roku , już mam rezerwację w okolicy Makarskiej ,ale już teraz fajnie poczytać, pooglądać .
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 16.02.2012 17:01

J4ROMIR napisał(a):Ach to Karlovacko... :wink:

ahhhh te siki....... :?
Ahhhhh to Ożujsko i Tomislav :D
J4ROMIR napisał(a):Piwo wozić z Polski.....nie wyobrażam sobie będąc w Cro napychać się polskim browarem.

A to zbrodnia jakaś?
Ja co roku holuję do Cro zgrzewkę Specjala , bo inne szczyle oprócz w/w wymienionych mi nie podchodzą. :D

FAJNE TE TUCEPI! :D
J4ROMIR
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) J4ROMIR » 17.02.2012 07:29

Tak jak pisałem, punkt widzenia bywa różny. Nikt nie pisze, że zbrodnia. Jak lubisz wozić piwo z Polski to twoja sprawa.
Ja po prostu będąc na wakacjach w Chorwacji lubię pić lokalne browary.
Tyle w temacie, bo nie jest to tematem tego wątku.

Czekam na więcej fotek z Tucepi, miło powspominać przy obecnej aurze ostatnie ciepłe wakacje w tej miejscowości:D
azymut38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) azymut38 » 17.02.2012 15:14

Dorzucę wieczorkiem parę fotek z bliskich okolic Tucepi - miejsc położonych nieco wyżej.
pistons
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) pistons » 17.02.2012 18:10

Hejka!
Na tym forum macie jobla naSwim punkcie i tematach!!! Jak ktoś coś napisze nie tego to już głąb itp. !!!! Czemu akceptujecie tylko ochy i achy na punkcie Chorwacji?
pistons
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) pistons » 17.02.2012 18:18

Zaraz się pojawią klopoty z literówkami! No tak nie powinno byc Swim tylko swoim! i oczywiście spacja !!!
pistons
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) pistons » 17.02.2012 18:22

Jakim Głupiem(skąpcem) trzeba być żeby wozić drzewo (piwo)do lasu ??? Jechać tyle setek kilometrów i cieszyć się Tyskim itp !!! brawo dla rodaków !!!
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 17.02.2012 22:48

pistons!!! gdzie jedziesz w tym roku?!!! pisz!!!
pistons
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) pistons » 18.02.2012 06:07

Maruśka !!! Lipiec
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.02.2012 19:39

J4ROMIR napisał(a):Jak lubisz wozić piwo z Polski to twoja sprawa.

Wiesz .....nie cierpię tego , tego dodatkowego bagażu ......ale smak Specjala zawiózł bym nawet na Antarktydę.....
J4ROMIR napisał(a):Ja po prostu będąc na wakacjach w Chorwacji lubię pić lokalne browary.

Ja też , zwłaszcza lokalne trunki ......rakija w każdym smaku. :D

pistons napisał(a):Jakim Głupiem(skąpcem) trzeba być żeby wozić drzewo (piwo)do lasu ??? Jechać tyle setek kilometrów i cieszyć się Tyskim itp !!! brawo dla rodaków !!!

Co ma głupota do smaku browaru?
Co ma skąpstwo do smaku browaru?

Piłeś kiedyś lokalny browar we Francji?!
Wierz mi....... gorszego gówna to w życiu nie piłem!
pistons
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) pistons » 19.02.2012 05:57

Jak gówno to kibla!!!Fakt
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 19.02.2012 08:38

Z napisał(a):Ładna Żabnica

raczej paskudna żabnica :)
adamcmar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamcmar » 19.02.2012 11:06

..."Znajomy w drodze do Bikova miał skopane (dosłownie) auto przez jakiegoś Chorwata-furiata, a wszystko przez to, że tamten chciał usilnie wyprzedzać na drodze do Biokova. Dla Polaka skończyło się to wizytą na komisariacie w Makarskiej (spisał numery Chorwata)"...

Rozmawiałem z tym poszkodowanym , dzień wcześniej wracał z Mostaru przez góry i był pierwszym kierowcą , który ....przejechał przez tunel na wysokości Podgory , dodam ,że tunel był jeszcze w trakcie budowy:D
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 19.02.2012 15:11

Tucepi - fajne zdjęcia. Miło powspominać :)
azymut38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) azymut38 » 19.02.2012 19:50

Co do piwa, to ja w tym roku zabieram ze sobą polskie wyroby, nie wiem jeszcze jakie ale powodem, dla którego to robię, są ceny na miejscu i nie idąca z nimi w parze jakość miejscowego browaru.

Pozostałe zdjęcia.

Postanowiliśmy zrobić sobie wycieczkę do Biokova. Jednak kobiety na pokładzie w połowie drogi zrobiły taką panikę, że musieliśmy zrezygnować. Dojechaliśmy tylko do miejscowości (chyba) Górne Tucepi. Po drodze jakaś tablica pamiątkowa (wystawiona prawdopodobnie dla partyzantów), kaktusy rosnące bez doniczek oraz widoki na miejscowość Podgora (ta z wiaduktem).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

~~tuČepi 2011~~ - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone