Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trzy razy w Chorwacji gdzie czwarty raz ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 01.01.2012 19:43

Witam czas zacząć szukać miejsca na swoje czwarte wakacje w Chorwacji.Byliśmy już trzy razy ( Vinisce koło Mariny,Mandre na Pagu i w tamtym roku w Mała Duba koło Igrane ) wszystkie te miejscowości to małe mieścinki z małą ilością wczasowiczów. Takiej mieścinki małej szukamy i na ten rok.Może ktoś był w małej pięknej i małymi (pustymi ) plażami miejscowości z kilkoma sklepikami i konobami (tak żeby było gdzie wyjść wieczorkiem ) Zawsze jeździliśmy w czerwcu ale w tym roku planujemy w sierpniu, i zawsze jedziemy w ciemno, myśleliśmy o jakiejś wyspie ale mamy kryzys i chyba zostaniemy na lądzie :wink: może ktoś nam polecić coś,za pomoc wielkie dzięki i pozdrawiamy
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 01.01.2012 19:54

Możesz mi coś napisać o Małej Dubie? Ewentualnie wysłać namiar na kwaterkę? pozdrav adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 03.01.2012 09:59

Michalek_101, może poczytaj relacje z podróży?
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 03.01.2012 20:31

moondek napisał(a):Michalek_101, może poczytaj relacje z podróży?

Michalek_101 !
moondek jest bezwzględny !
Przyjrzyj mu się !!
Ja sie go boję !
Ale ...
co racja , to racja ! :D
Ostatnio edytowano 04.01.2012 13:23 przez kukris, łącznie edytowano 1 raz
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 03.01.2012 21:17

Dzięki za pomoc :wink:
jarek24
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek24 » 04.01.2012 10:35

Moondek prawdę Ci powie, czytając relacje z podróży czujesz jakbyś czytał przygodową książkę.One są jak bagno..... wciągają :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.01.2012 11:23

kukris napisał(a):
moondek napisał(a):Michalek_101, może poczytaj relacje z podróży?

Michalek_101 !
moondek jest bezwzględny !
Przyjżyj mu się !!

Ja też będę bezwzględny - z ortografii dwója :idea:
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 04.01.2012 13:32

O Boszeeee !!!! :oops:
Już się poprawiłem !!!
Lepiej późno niż.....
Ach !
Dzięki ! będę uważniejszy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.01.2012 14:04

Hvala :lol: bo co niektórzy na zwrócenie uwagi dostają "nerwówki" :wink:
adamstep
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamstep » 08.01.2012 19:26

Witam.
Polecam Okrug Gornji na wyspie Ciovo koło Trogiru. Główna plaża trochę zatłoczona ale w pobliżu można znaleźć ciekawe miejsca jak Duga Uvala. Link do mapki mam nadzieję że działa http://www.okrug.net/images/big/okrug_map.jpg
Szukaj na dole mapki. I najlepiej ulokować się gdzieś w pobliżu tej plaży. Sam Trogir super na wieczorne spacery.
Problem to wyjazd z wyspy bo dość mocno zakorkowane ale wypoczynek super.
Dość długi link do foto z Dugiej Uvali
http://www.google.pl/imgres?q=duga+uval ... =104&ty=92
Pozdrawiam, udanych poszukiwań
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 09.01.2012 20:59

adamstep napisał(a):Witam.
Polecam Okrug Gornji na wyspie Ciovo koło Trogiru. Główna plaża trochę zatłoczona ale w pobliżu można znaleźć ciekawe miejsca jak Duga Uvala. Link do mapki mam nadzieję że działa http://www.okrug.net/images/big/okrug_map.jpg
Szukaj na dole mapki. I najlepiej ulokować się gdzieś w pobliżu tej plaży. Sam Trogir super na wieczorne spacery.
Problem to wyjazd z wyspy bo dość mocno zakorkowane ale wypoczynek super.
Dość długi link do foto z Dugiej Uvali
http://www.google.pl/imgres?q=duga+uval ... =104&ty=92
Pozdrawiam, udanych poszukiwań

Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 09.01.2012 22:20

michalek_101 napisał(a):Witam czas zacząć szukać miejsca na swoje czwarte wakacje w Chorwacji.Byliśmy już trzy razy ( Vinisce koło Mariny,Mandre na Pagu i w tamtym roku w Mała Duba koło Igrane ) wszystkie te miejscowości to małe mieścinki z małą ilością wczasowiczów. Takiej mieścinki małej szukamy i na ten rok.Może ktoś był w małej pięknej i małymi (pustymi ) plażami miejscowości z kilkoma sklepikami i konobami (tak żeby było gdzie wyjść wieczorkiem ) Zawsze jeździliśmy w czerwcu ale w tym roku planujemy w sierpniu, i zawsze jedziemy w ciemno, myśleliśmy o jakiejś wyspie ale mamy kryzys i chyba zostaniemy na lądzie :wink: może ktoś nam polecić coś,za pomoc wielkie dzięki i pozdrawiamy

W takim razie polecam Pirovac. Spełnia kryteria.
Tutaj trochę na ten temat:
forum/viewtopic.php?t=25235&highlight=pirovcanka

i namiar na najlepsze apartamenty w mieście :)
http://www.adriatic-charter.com/en/appp.html
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 27.01.2012 16:25

Ja polecam cichy, z knajpkami i piekarą czynną do północy Razanac. Agencja turystyczna tam działa prężnie w ciągu 10 dni byliśmy na koncercie z dicohrvatsko a także tenora z Zagrzebia. Blisko do Zadaru.
KURYK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KURYK » 27.01.2012 22:15

Witam mam pytanie jak Michalek 101, mianowicie jedziemy rownież 4 raz i teraz chcielibyśmy coś w okolicach Peljesac-Korcula.
Co możecie doradzić dla 8 osób dorosłych i 8 dzieci(od 3do9lat). Szukamy jakiejś miejscowości z ładną plażą( dzieciaki) ,promenadą na spacerki etc.,poza tym żeby można było ulokować się trochę na uboczu a jednocześnie niezbyt daleko od morza i jedzenia(restauracje), no i zeby było pieknie. :) Ale mam wymagania nie? Jak macie jakieś typy to bardzo proszę o sugestie i krotkie opisy co tam jest. Dzięki z góry i pozdrawiam wszystkich proponujących.

P.S Gdzie mogę zapytać o namiary na jakieś polecane apartmani???
wybaczcie jestem świeżak i po forum nie poruszam się zbyt pewnie.
poti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) poti » 16.09.2012 17:58

Odświeżam temat, też szukam takiej miejscowości jak KURYK. Polećcie coś proszę.
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone