napisał(a) adri » 27.03.2013 19:16
Witajcie
Mam prośbę do Mahadarbi. Zauroczyła mnie twoja relacja z Mandre (ps. popłakałam się ze smiechu przy fragmencie opisu plaży Pag
)...
Zazwyczaj jezdzilismy w kierunku Egiptu, ale odkąd pojawiła się na świecie nasza córeczka (obecnie 2 lata i 5 miesiecy) to pojawiło się mocne postanowienie, że będziemy wybierać bardziej "cywilizowane" kierunki. Padło na Chorwację i Mandre. Wszystko juz zaklepane. Jedziemy na początku sierpnia na 2 tygodnie.
Opisywałaś "swój" zakątek - "swój" kawałek plaży... czy mogłabyś dokładniej opisać, jak trafić na tą plażę. PROSZĘ...zależy mi ze względu na mojego bobaska, a jestem początkującym cromaniakiem
Poza tym prośba o wyliczenie restauracji w których jadaliście...szczególnie wsponianego Poratu - to w Mandre? Naczytałam się wcześniej sporo o Mandre i to już po rezerwacji - efekt? - byłam zdruzgotana, że wybrałam właśnie to miejsce (a to plaża nie taka, a to dziura zabita dechami ble ble ble)...aż tu nagle twoja relacja. Ech...i już się nie mogę doczekać.
Proszę o wskazówki dla początkujących - dodam, że forum poczytałam od deski do deski.
Może jakieś dodatkowe wskazówki dla rodziców z małym dzieciaczkiem???
Pozdrawiam, Adri