Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Trzecie koty..."-Powrót na Pag

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
goły
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) goły » 20.08.2010 18:54

Helen chciałem Ci wysyłać PW ale się nie da dlatego zapytam tutaj . Skoro już byłaś kilkukrotnie na PAGu powiedz mi proszę jak wygląda najlepszy dojazd do Novalji jeśli chodzi o autostradę a później prom , tzn ile mija się " bramek" i jak to wygląda cenowo. Z góry dziękuje za odp.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 20.08.2010 19:41

Mała przerwa w przygotowywaniu koreczków i poświęciłam ją w całości na końcówkę Twojej relacji.
Zawsze wiedziałam, że ten Pag, to w sobie jednak coś ma. Takich widoków, nie ma nigdzie indziej :)
Bardzo dziękuję za umilenie wieczoru :)
Pozdrawiam serdecznie
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 20.08.2010 21:05

goły napisał(a):Helen chciałem Ci wysyłać PW ale się nie da dlatego zapytam tutaj . Skoro już byłaś kilkukrotnie na PAGu powiedz mi proszę jak wygląda najlepszy dojazd do Novalji jeśli chodzi o autostradę a później prom , tzn ile mija się " bramek" i jak to wygląda cenowo. Z góry dziękuje za odp.

W zeszłym roku jechaliśmy na Pag ze Słowenii zachodniej, nie jechaliśmy autostradą tylko magistralą adriatycką. W tym roku też nie autostradą tylko starą drogą, nie mam pojęcia ile jest bramek, ani ile to kosztuje, wybacz. W zeszłym roku wracaliśmy autostradą, ale nie pamiętam szczegółów, w tym roku w drodze powrotnej też wybraliśmy tzw. starą drogę.

Roxi, pozdrawiam również, Twoją relację muszę przeczytać całą na spokojnie.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.08.2010 21:18

Pag , zdecydowanie najkorzystniej prezentuje się w relacjach ... Twoja relacja Helen , jest tego najlepszym dowodem :D Znakomicie czujesz i oddajesz nam klimat księżycowej wyspy :D
Proponuję założyć KMP :wink:
Georgia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Georgia » 21.08.2010 12:02

Bardzo, bardzo piękna relacja. Na pewno tu wrócę, kiedy dopadnie mnie zimny i smutny dzień.
Dzięki, Helen, za te cudne chwile.
Cromaniakk1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniakk1 » 21.08.2010 13:51

PAg piękna wyspa ,byłem tam 10 lat temu jako 1-wszy raz w Chorwacji i juz wtedy byłem mile zdziwiony plażą,czystością apartamentów etc. :))
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 30.08.2010 13:43

weldon napisał(a):A scenariusz?

Najważniejsze mieć dobrego producenta... :wink: :lol:

Czy jeszcze parę zdjęć gdzieś Znajdziesz?
Szkoda, że to już koniec...
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 30.08.2010 14:22

Znajdę jeszcze zdjęcia z drogi powrotnej, a z Pagu? Mogę coś dorzucić, niestety rok szkolny puka do drzwi i nie mam już tyle czasu co podczas pisania relacji :)
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 31.08.2010 23:09

Żeby być na bieżąco z Twoją relacją, to jeszcze trochę czasu będę potrzebował. ;)
Na razie dotarłem dopiero do Slunj - bardzo ładne, ukryte miejsce. Natomiast, już muszę powiedzieć, jak przyjemnie było poszwendać się z Tobą po Passau. Mija już 20 lat, kiedy tam byłem i praktycznie prawie niczego nie pamiętałem. Odświeżyłaś moje mocno zatarte wspomnienia. :)

Pozdrawiam,
Wojtek
lemonidek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lemonidek » 01.09.2010 13:17

Wspaniała relacja, piękne foty!

Czytam to i mam w pamięci na świeżo swój zakończony zaledwie dwa dni temu pobyt na Pagu ... już trzeci 8) więc większość miejsc jest mi doskonale znajoma :)
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 01.09.2010 16:02

Franz napisał(a):Żeby być na bieżąco z Twoją relacją, to jeszcze trochę czasu będę potrzebował. ;)
Na razie dotarłem dopiero do Slunj - bardzo ładne, ukryte miejsce. Natomiast, już muszę powiedzieć, jak przyjemnie było poszwendać się z Tobą po Passau. Mija już 20 lat, kiedy tam byłem i praktycznie prawie niczego nie pamiętałem. Odświeżyłaś moje mocno zatarte wspomnienia. :)

Pozdrawiam,
Wojtek

Witaj Wojtku, miło mi, że zawitałeś w moje skromne "progi" :) .
Passau, miasto warte powrotu, dla mnie po cichu taki powrót to plan na weekend majowy. Zdecydowany niedosyt mam.
Pozdrawiam również.

lemonidek, witaj, może relacja jakaś? Z chęcią poczytam i pooglądam ;)
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 01.09.2010 17:05

helen napisał(a):Witaj Wojtku, miło mi, że zawitałeś w moje skromne "progi" :) .

Odnalazłem w Twoich "progach" wspaniałości. Rucica i okolice - mniam... I pomyśleć, ze byłem tak blisko.
Cóż, może nadarzy się okazja być kiedyś ponownie w pobliżu. Wtedy już jej nie pominę. :)

Pozdrawiam,
Wojtek
lemonidek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lemonidek » 02.09.2010 08:02

helen napisał(a):lemonidek, witaj, może relacja jakaś? Z chęcią poczytam i pooglądam ;)

będzie, ale trochę czasu minie zanim zdążę zasiąść do uporządkowania zdjęć... rok szkolny się zaczął i roboczy też 8)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 02.09.2010 12:25

Witaj Helen :D

Odrabianie zaległości forumowych ma jednak swoją dobrą stronę - czyta się relację w całości 8)
Szczególnie dobre jest to wtedy , gdy jest ona bardzo wciągająca i upiększona wspaniałymi zdjęciami

Wiem , wiem - wymaga to czasu , ale dzisiaj właśnie mi się udało
:D

Fajnie było pospacerować starymi uliczkami Passau ( kolejne miejsce " do poprawki :wink: w moim przypadku ) , odwiedzić Pag z jego krajobrazami księżycowymi , kamieniożernymi owcami ( owco - kozicami :?: ) :wink:

Bardzo Ci dziękuję za tą piękną relację :D

Pozdrawiam serdecznie
Piotr
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 02.09.2010 12:28

helen cudna relacja :!:
piękne zdjęcia, a jakieee widooki :!: śliczne osiołki i uroczy królik :hearts: :hearts: :hearts:
Pag znam tylko z Waszych relacji Pagobylcy :wink: i kusi, kusi :lol: - jest taki inny...
Dzięki helen :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

"Trzecie koty..."-Powrót na Pag - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone