Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trzeba pomuc, ale jak

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 08.12.2009 20:33

Zajec napisz do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 09.12.2009 09:16

Ok . poszło :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.12.2009 10:22

Ciekawe ile wyjdzie. :)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 09.12.2009 10:46

Poszło
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 09.12.2009 19:36

Oczywiście przyłączam się do akcji.
Kadi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kadi » 09.12.2009 19:51

Pomogłem :)
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 09.12.2009 20:24

Czuję zniesmaczenie tą wyliczanką kto dał.
Ludzie, jest potrzeba pomocy i wola pomocy. Naprawdę nie ma potrzeby afiszowania się , kto już jest po transakcji.

z szacunkiem ZoOle
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 09.12.2009 20:41

Zosiu kochana bez nerw ,to jest tylko informacja dla mnie zebym mial rozeznanie czego oczekiwac na koncie .Moi drodzy plany Leona uległy nieco zmianie ,pare minut temu dzwonil do mnie juz po przekroczeniu granicy polskiej ,spotkamy sie jutro u mnie w domu a nastepnie jedzie do Wroclawia a poźniej juz do granicy niemieckiej i dalej.Jezeli ktoś mial zamiar coś na konto jutro to proszę o kontakt na 661 455 991 to sie dogadamy co do dalszego postępowania.
Ostatnio edytowano 09.12.2009 20:44 przez ZAJEC, łącznie edytowano 1 raz
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 09.12.2009 20:42

:D Zychu, gdzie mnie do nerw.
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 09.12.2009 21:00

zoohha napisał(a):Czuję zniesmaczenie tą wyliczanką kto dał.
Ludzie, jest potrzeba pomocy i wola pomocy. Naprawdę nie ma potrzeby afiszowania się , kto już jest po transakcji.

z szacunkiem ZoOle

Popieram w 100% i pozdrawiam wszystkich anonimowych darczyńców.

zoohha napisał(a)::D Zychu, gdzie mnie do nerw.

A tu się nie zgadzam, to dlaczego Olek bez przerwy jest w ciemnych okularach?
nema
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nema » 09.12.2009 21:13

Zastanawia mnie jeszcze kwestia podatku. Nie orientuję się w tych sprawach, mógłby ktoś oświecić? Załóżmy, że wpłynie zbyt wielka kwota.
Kadi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kadi » 09.12.2009 21:26

z szacunkiem ZoOle

Moim celem nie było pokazać, że ja dałem, tylko zachęcić innych, żeby się nie bali. Nie dałem jakiejś ogromnej kwoty żeby się nią szczycić. Nie oceniaj jeśli nie znasz przesłanek drugiej osoby.

z szacunkiem. :evil:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 09.12.2009 22:27

\

z szacunkiem ZoOle

Pomimo, że napisałem "poszło", całkowicie się z Tobą zgadzam. Masz rację, ale...
W kilku innych podobnych tematach, dotyczących pomocy, dostałem "naganę" za to, że wyraziłem swoje zdanie. Pomagałem bezinteresownie z własnej kasy, lub nie wchodziłem w dziwne pomoce za pomocą klikania (kto i komu coś wypłaci pozostaje tajemnicą, kto na tym zarabia też jest wielką niewiadomą).
Napisałem "poszło" nie dlatego, aby się swoim czynem pochwalić, bo przecież nie ma czym się chwalić. To, że coś tam przekazałem, to moja sprawa, post traktuję tylko jako informację dla Zajca.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 09.12.2009 22:54

maciek1956 napisał(a):
z szacunkiem ZoOle

Pomimo, że napisałem "poszło", całkowicie się z Tobą zgadzam. Masz rację, ale...
W kilku innych podobnych tematach, dotyczących pomocy, dostałem "naganę" za to, że wyraziłem swoje zdanie. Pomagałem bezinteresownie z własnej kasy, lub nie wchodziłem w dziwne pomoce za pomocą klikania (kto i komu coś wypłaci pozostaje tajemnicą, kto na tym zarabia też jest wielką niewiadomą).
Napisałem "poszło" nie dlatego, aby się swoim czynem pochwalić, bo przecież nie ma czym się chwalić. To, że coś tam przekazałem, to moja sprawa, post traktuję tylko jako informację dla Zajca.

Wracasz do tematu po roku - zupełnie niepotrzebnie - choć deklarowałeś że nie będziesz. Pozwól klikającym klikać
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 09.12.2009 23:05

Torac--czasami wyrywanie się przed orszak nie opłaca się, ja nawet nie miałem na myśli tego, naszego ukochanego forum :D :D :D Po porostu o tym zapomniałem :) :) :)
Ale jeśli do tego powracasz to --klikajcie ile chce, aby wasze klikanie przynosiło wymierne efekty, tego szczerze życzę
Ja, jestem , widać prosty chłop, wierzę w to co konkretnie daję, ze swoich zasobów, konkretnej osobie, takie jest moje zdanie. Nie krytykuję tych co dają inaczej, to ich sprawa, dlaczego ja jestem krytykowany--nie rozumiem, widać prosty chłop jestem :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko