Re: Truchtem przez Słowenię i Chorwację: Makarska - Biokovo
napisał(a) Franz » 29.06.2013 14:46
marciajn napisał(a):Nieco onieśmielony, dołączam do szerokiego grona zachwyconych Twoją relacją:)
Mam niezłomną nadzieję, że już zwalczyłeś całkowicie onieśmielenie, bądź jesteś na najlepszej ku temu drodze.
marciajn napisał(a):I zastanawiam się, kiedy będziemy mogli sobie pozwolić na taką formę eksplorowania niewydeptanych ścieżek bez zarezerwowanych noclegów... bo z 7. i 4.latkiem sobie tego nie wyobrażam...
No tak, ja już swoje odchowałem - zapewne są w Twoim wieku, jeśli nawet nie starsze.
No cóż, każdy wiek ma swoje wady i zalety.
marciajn napisał(a):Widzę, że Wasza trasa przebiegała tuż przy Paklenicy, ale nie skusiliście się tam zajrzeć. Czy byłeś tam już wcześniej? czy może w ogóle niezbyt warto to odwiedzić?
Zajrzyj do mojej
pierwszej relacji na forum i wszystko stanie się jasne.
Wprawdzie poznikały fotki z pierwszych stron (nie ukrywam - te najlepsze), ale na późniejszych stronach zamieszczam bogaty suplement. Brakującymi fotkami będę się musiał kiedyś zająć, wiem.
marciajn napisał(a):W te wakacje spędzimy m.in. 3 dni w Privlace koło Nin i planuję zwiedzanie, i wychodzi mi na to, że albo zobaczymy wodospady Krka, albo Paklenicę - i nie wiem co lepiej...?
Trudno doradzić, ale przypuszczam, że Krka niesie większą radość dla oczu, zwłaszcza jeśli podobały Ci się Plitvice.
Pozdrawiam,
Wojtek