Jacek S napisał(a):Coś chyba się pojawi.
Na razie szukam w necie, czytam.
Poczekam cierpliwie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Crayfish napisał(a):... a ja myślałem że Ci coś wypadło ...
weldon napisał(a):Mam wrażenie, że dotychczas pokazywany park, jakoś inaczej wyglądał.
Więcej ludzi, kapiące się tłumy ...
Crayfish napisał(a):... a ja myślałem że Ci coś wypadło ...
weldon napisał(a):Sprawdzał, czy samochód zjedzie
weldon napisał(a):Mam wrażenie, że dotychczas pokazywany park, jakoś inaczej wyglądał.
Więcej ludzi, kapiące się tłumy ...
weldon napisał(a):Mówią, że tam nie warto jechać, zwłaszcza po Plitvicach, a mimo to, nabieram chęci
Jacek S napisał(a):Wojtku - czy z tego miejsca przy wyspie (może nie koniecznie spod samego drzewa ) pływają jakieś łódeczki do Visovac?
longtom napisał(a):Na tym zdjęciu, to wygląda, jakby sama wyspa płynęła.
Franz napisał(a):_chudy_ napisał(a):Teraz Roski Slap?
Roski slap nam niespecjalnie wyszedł.
Franz napisał(a):Wracamy do samochodu zgodnie z danym słowem i na odjezdnym macham wesoło do pani, która odwzajemnia się uśmiechem. Za nami zostaje Roski slap, ale i stąd słabo go widać.
- To jak? Wracamy do niego?
- Wiesz, napatrzyliśmy się dziś na takie mnóstwo kaskad, że te możemy już sobie darować. Poszukajmy lepiej tego, czego jeszcze dziś nie było.
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Wojtku - czy z tego miejsca przy wyspie (może nie koniecznie spod samego drzewa ) pływają jakieś łódeczki do Visovac?
Tego, niestety, nie wiem. Temat mnie nie intersował, a nie byliśmy na dole, na samym brzegu.
_chudy_ napisał(a):Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Wojtku - czy z tego miejsca przy wyspie (może nie koniecznie spod samego drzewa ) pływają jakieś łódeczki do Visovac?
Tego, niestety, nie wiem. Temat mnie nie intersował, a nie byliśmy na dole, na samym brzegu.
My byliśmy na pukcie widokowym na brzegu jeziora dokładnie po drugiej stronie i żadnych łódek nie widzieliśmy więc obawiam się że jedyna opcja to kurs statkiem rozpoczynający się powyżej Skradinskiego Buka. No chyba że wpław, daleko nie jest
_chudy_ napisał(a):Dolna kaskada to rzeczywiście nic mocno efektownego, zwłaszcza po wizycie przy Skradinskim Buku
Jacek S napisał(a):Wojtku - czy z tego miejsca przy wyspie (może nie koniecznie spod samego drzewa ) pływają jakieś łódeczki do Visovac?
Powrót do Nasze relacje z podróży