Mapka przejazdów do kilku ostatnio zamieszczonych odcinków.
A - poranek
B - Senj
C - Pag
E - Fortica
F - Nin
G - Zadar
H - wieczór
maslinka napisał(a):Na szczęście na Twoich zdjęciach, Wojtku, nie widać tłumów, ale potrafię je sobie wyobrazić
maslinka napisał(a):Przyznaję, że jestem trochę zdziwiona, że podążacie tak popularnym szlakiem turystycznym
maslinka napisał(a):Pozdrawiam i czekam na więcej, również na Sibenik, który bardzo mi się podobał
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Przyznaję, że jestem trochę zdziwiona, że podążacie tak popularnym szlakiem turystycznym
No cóż, żeby poznać kraj, trzeba się udać również w miejsca bardzo popularne. Teraz ich tu sporo będzie, chociaż nawet jeszcze tego samego dnia znaleźliśmy się również w takich bardzo pustych i spokojnych.
Pozdrawiam,
Wojtek
longtom napisał(a):ale wodospady wglądają nieźle. Pewnie będzie trzeba wybrać się tam kiedyś.
pzdr
longtom napisał(a):wodospady wglądają nieźle. Pewnie będzie trzeba wybrać się tam kiedyś.
Jacek S napisał(a):Ale ich tu...pięć jest...
Jacek S napisał(a):Szkoda tego Visovac-a
_chudy_ napisał(a):Teraz Roski Slap?
_chudy_ napisał(a):Melduję posłusznie że dogoniłem relację i mogę oficjalnie śledzić dalej
mariusz-w napisał(a):po Wojtka prezentacji ... to widzę, że naprawdę trzeba by było się tam wybrać (a już kiedyś byliśmy tak niedaleko).