weldon napisał(a):Określa, skąd pochodzę
Żoliborz oficerski...
Gdy byłem chłopcem, chciałem być żołnierzem. Ale bardzo szybko mi przeszło...
Pozdrawiam,
Wojtek
weldon napisał(a):Określa, skąd pochodzę
Franz napisał(a):Nie udaje się znaleźć bezpłatnego miejsca do zaparkowania samochodu blisko centrum, godzimy się więc na cenę 3 kuny za godzinę.
Franz napisał(a):Żoliborz oficerski...
Franz napisał(a):Dokładnie w miejscu, gdzie w czasach rzymskich wznosił się kapitol, stoi obecnie kościół św. Eliasza o średniowiecznym rodowodzie ...
longtom napisał(a):W Zadarze za parking nie płaciliśmy.
Za to zapłaciliśmy za parking w Preko.
weldon napisał(a):Kościoły zamieniają się w meczety, miejsce zgromadzeń w kościół ...
To znaczy tak było. Dziś już się tak tego nie szanuje
weldon napisał(a):Środek lata ... tam zawsze jest tak pusto, wewnątrz w kościele?
Nie miałeś problemu z robieniem zdjęć?
Czasami są ograniczenia, a Zadar mam w planach ...
Franz napisał(a):Do dziś tego żałuję...
Franz napisał(a):weldon napisał(a):Środek lata ... tam zawsze jest tak pusto, wewnątrz w kościele?
Nie miałeś problemu z robieniem zdjęć?
Czasami są ograniczenia, a Zadar mam w planach ...
Ba! Czy zawsze, to by trzeba bywalców zapytać.
Czy był zakaz fotografowania? Tiaaa, nie pamiętam. Moja natura nie akceptuje zakazu uwieczniania piękna.
weldon napisał(a):W końcu zawsze jeszcze pozostaje opowiedzenie własnymi słowami
Jacek S napisał(a):Był zakaz i była zdeterminowana do pilnowania tego zakazu pani.
Szkoda...bo zdjęcia trochę krzywe wyszły.
Interseal napisał(a):Oczywiście mógłbym zachwycać się zdjęciami pięknego zachodu słońca itd... jednak dla mnie najważniejsze jest zdjęcie nr 2, czyli Wojtek na poziomie 0.00 m.n.p.m. - zaskakujący widok
Interseal napisał(a):Ciekaw jestem, co przyniesie ten kolejny dzień...