Stapina to ta skała o pięknym kształcie???
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Stapina to ta skała o pięknym kształcie???
Prawdziwa, znacznie ładniejsza Stapina znajduje się w innej części Velebitu. Ta skała ją trochę przypomina.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Berbel napisał(a):Wracam do strony 1, a co tam zrobie sobie prezent.
Wojtku, wielkiedziekizawszystkierelacjektoreczytamdopoznawnocy.
Witaj, Sławku. Miło Cię widzieć ponownie.
Bylibyśmy już dalej, gdyby nie ta awaria, ale straty właśnie nadrobiłem i od następnego odcinka czekają nas już nowości.
Pozdrawiam,
Wojtek
Berbel napisał(a):Wojtku, o awarii czytalem, ciesze sie ze zostales. Do twoich relacji zagladam caly czas, zadko pisze ze wzgledu na polskie znaki, ale czytam na bierzaco. Mam nadzieje ze twoje rumunskie wyrypy zostaly bo mam nadzieje je wykorzystac do naszej wyprawy.
Franz napisał(a):Berbel napisał(a):Wojtku, o awarii czytalem, ciesze sie ze zostales. Do twoich relacji zagladam caly czas, zadko pisze ze wzgledu na polskie znaki, ale czytam na bierzaco. Mam nadzieje ze twoje rumunskie wyrypy zostaly bo mam nadzieje je wykorzystac do naszej wyprawy.
Brakiem polskich znaków się nie przejmuj - wszystko jest przecież doskonale czytelne, a poza tym nie Ty jeden w ten sposób piszesz. Cieszę się, że czytasz na bieżąco.
W rumuńskim wątku powstałe straty już nadrobiłem, a od najbliższego odcinka zaprezentuję skrót najnowszego wypadu.
Pozdrawiam,
Wojtek