elfik99 napisał(a):Gdzie nie zaglądam?????
Tutaj chyba jeszcze nie zaglądałaś , a w każdym razie brakuje śladów Twoich odwiedzin
To jest miejsce , gdzie można się spodziewać zdjęć z najnowszych wędrówek autora . . .
Pozdrawiam
Piotr
elfik99 napisał(a):Gdzie nie zaglądam?????
piotrf napisał(a):elfik99 napisał(a):Gdzie nie zaglądam?????
Tutaj chyba jeszcze nie zaglądałaś , a w każdym razie brakuje śladów Twoich odwiedzin
To jest miejsce , gdzie można się spodziewać zdjęć z najnowszych wędrówek autora . . .
elfik99 napisał(a):Proszę napisać to będę zagladala!!!
piotrf napisał(a):elfik99 napisał(a):Gdzie nie zaglądam?????
Pozdrawiam
Piotr
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):elfik99 napisał(a):Gdzie nie zaglądam?????
Wprawdzie wielu zarejestrowanych użytkowników tego forum się zarzeka, że zagląda do wszystkich moich wątków, ale zdaję sobie sprawę, że nie tak łatwo sprostać takiemu zadaniu.elfik99 napisał(a):Proszę napisać to będę zagladala!!!
Niemniej, życzę powodzenia!...
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Ten tekst na wstępie mnie powalił!!!!!
Ale przygody!!!!!!!! ........
elfik99 napisał(a):Oj ja potrafię być konsekwentna!!!
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Ten tekst na wstępie mnie powalił!!!!!
Ale przygody!!!!!!!! ........
Szalone czasy studenckie...elfik99 napisał(a):Oj ja potrafię być konsekwentna!!!
Godna pochwały cecha.
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf napisał(a):Dla jednych prehistoria , dla innych czas młodości i przygód , które już chyba nie mają szans na powtórkę . . .
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Fajne były te czasy. Mój dziadek czasami o nich opowiada........
Cóż mogę powiedzieć?...
Pewnie brzmią jak prehistoria...
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży