elfik99 napisał(a):Aha. Dziękuję
Zawsze zamieszczam opis, ale jako że to jest powtórka, to wszystkie opisy znajdują się pod wskazanymi datami.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Aha. Dziękuję
Zawsze zamieszczam opis, ale jako że to jest powtórka, to wszystkie opisy znajdują się pod wskazanymi datami.
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Chociaż niektórym życia braknie....... .....
Życie zwykle bywa zbyt krótkie...
Pozdrawiam,
Wojtek
Byle było ciekawe!!!
korbaczik napisał(a):I jak tu nie wierzyć w pechową trzynastkę?
Franz, ledwo zacząłeś trzynasty dzień relacji, szlag wszystko trafił i jakoś do dziś sie z tego nie wygrzebałeś...
korbaczik napisał(a):I jak tu nie wierzyć w pechową trzynastkę?
Franz, ledwo zacząłeś trzynasty dzień relacji, szlag wszystko trafił i jakoś do dziś sie z tego nie wygrzebałeś...
piotrf napisał(a):nieobecność na forum jak do tej pory zawsze owocowała kolejnymi niezwykłymi zdjęciami i opisami . . .
elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):Franz, ledwo zacząłeś trzynasty dzień relacji, szlag wszystko trafił i jakoś do dziś sie z tego nie wygrzebałeś...
Pechowa trzynastka!!!!! I kto to mówi???!!!.......
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):nieobecność na forum jak do tej pory zawsze owocowała kolejnymi niezwykłymi zdjęciami i opisami . . .
Coś tam mi się udało pstryknąć...elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):Franz, ledwo zacząłeś trzynasty dzień relacji, szlag wszystko trafił i jakoś do dziś sie z tego nie wygrzebałeś...
Pechowa trzynastka!!!!! I kto to mówi???!!!.......
I chyba nawet mój ostatni wpis też trzynastego dnia miesiąca zamieściłem...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):To już się cieszę na te nowe zdjęcia!!!
Tak jak już w innym kontekście napisałem - tam nie zaglądasz.
Chyba...
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży