Ponownie nieśmiało podglądam relację Pana Wojtka ...
Pozdrawiam Krzysiek.
Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Ponownie nieśmiało podglądam relację Pana Wojtka ...
Pozdrawiam Krzysiek.
Krzysiek?... To Ty?!
Żyjesz!...
Pozdrawiam,
Wojtek
korbaczik napisał(a):Ale może chociaż z bliska?
Gandalf Biały napisał(a):Żyje i mam się dobrze ba nawet lepiej
Gandalf Biały napisał(a):Zaczynam z przygodę z Tobą ...
admin napisał(a):Byłoby smutno, gdybyś zostawił nas bez relacji .
Hercklekot napisał(a):Relacje Wojtka to ogromny nakład czasu i pracy, i co tu kryć bardzo, bardzo wartościowy, unikatowy materiał
admin napisał(a):Zdaję sobie z tego sprawę. Pozostaje mi pochylić czoła jeszcze raz, uśmiechnąć się do Wojtka i prosić o wgranie chociaż części brakujących zdjęć (chociaż akurat niniejszy wątek nie jest taki zły pod tym względem, bo jeśli dobrze liczę, to brakuje w nim w sumie 12 zdjęć).
admin napisał(a):O widzisz, jeszcze tego brakowało. Te zdjęcia miałem i już są wgrane.
Franz napisał(a):korbaczik napisał(a):Ale może chociaż z bliska?
W tej chwili jestem sceptycznie nastawiony do czegokolwiek...Gandalf Biały napisał(a):Żyje i mam się dobrze ba nawet lepiej
To cieszę się.Gandalf Biały napisał(a):Zaczynam z przygodę z Tobą ...
A ja właśnie - w świetle najnowszych zdarzeń - skłaniam się ku zakończeniu tej przygody.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Pamiętam, że na samym początku to działało, a potem już tylko mogłem dodawać po jednym. Ja nie potrafię tego porządnie obsłużyć, czy daje się jednak wyłącznie dodawać po jednym zdjęciu?
Powrót do Nasze relacje z podróży