sroczka66 napisał(a):Relacja niezwykle zachęcająca do odwiedzenia miejsc, w których się jeszcze nie było.
wszystko przed Tobą
A jeszcze WIĘCEJ przede mną
gego napisał(a):armar napisał(a):Gego ktoś tu wspoominał o koncertach Kap w Tpaju - udało Ci się z tym zetknąc ?
Niestety nie zetknąłem się z takim opisem, szkoda.
Ale następny pretekst na zaś...
Jak możesz to podrzuć adresik o tych koncertach
Pozdrawiam wszystkich
zoohha napisał(a):Ostatnie dwa lata, to 3 wyjazdy do Trpani. W przyszłym roku zdradzamy Peljesac no i okaże się czy sentyment będzie górą .
Zdjęcia z Trpanji to miodzio takie
pozdrawiamy
gego napisał(a):Przyjeżdżając do miasta i chcąc zrobić słynne zdjęcie panoramy Dubrownika z "lotu ptaka" należy udać się rano, do południa na punkt widokowy usytuowany za miastem, gdyż później zdjęcia będziemy robić pod słońce. Proste, teraz tak, przedtem nie (może nikt o tym nie myślał?).
gego napisał(a):Przed bramą robimy urocze zdjęcia (znaczy się ja chyba tylko robiłem tak urocze )
gego napisał(a):C.D.B
gego napisał(a):Jest to (moja osobista opinia) jadąc wybrzeżem najpiękniejsze miasteczko jakie widziałem w Cro. widziane z drogi (powtarzam - widziane z drogi).
Z góry prezentuję się bardzo malowniczo.
Podsumowując uważam iż widok z drogi na Trstenik powinien zajmować sztandarowe miejsce na pocztówkach i folderach reklamowych półwyspu.
Powrót do Nasze relacje z podróży