maniust napisał(a):walp napisał(a):bouli_pilot wstaw jakieś fotki z tej przecudnej krainy i będzie dobrze.
I z tych przepięknych plaż , w Trogirze.
anakin napisał(a):maniust napisał(a):walp napisał(a):bouli_pilot wstaw jakieś fotki z tej przecudnej krainy i będzie dobrze.
I z tych przepięknych plaż , w Trogirze.
A Ljublejva?
Choć jestem gotów się założyć, że autor tam nie trafił...
Janusz Bajcer napisał(a):bouli_pilot napisał(a):Witam!
Jestem tu nowy, ale postanowiłem się podzielić moimi wrażeniami z pierwszych wakacji w Chorwacji.
Otóż zacznę od najważniejszego zakochałem się w tym kraju.
Przełom czerwca i lipca 2014 wraz z żoną, córką (7 lat) i teściami spędziliśmy 2 tygodniowe wakacje w Trogirze. Mała mieścina, ale przepiękna. Jest to zabytkowe miasto w środkowej Dalmacji niedaleko Splitu. Cisza, spokój, piękne plaże,
Gdzie te piękne plaże w Trogirze
baunty napisał(a):Tyle razy byłeś w Chorwacji i nie wiesz gdzie są piękne plaże w Trogirze Januszu, toż to stypa przeogromna
maniust napisał(a):I z tych przepięknych plaż , w Trogirze.
bouli_pilot napisał(a):tak, po tym morzu rakiji większość pływała w morzu. 100% towarzystwa to Polacy. Niektórzy skakali do wody z górnego pokładu.
bouli_pilot napisał(a):Na szczęście nikomu nic się nie stało.
bouli_pilot napisał(a):tak, po tym morzu rakiji większość pływała w morzu. 100% towarzystwa to Polacy. Niektórzy skakali do wody z górnego pokładu. Na szczęście nikomu nic się nie stało.
walp napisał(a):bouli_pilot napisał(a):tak, po tym morzu rakiji większość pływała w morzu. 100% towarzystwa to Polacy. Niektórzy skakali do wody z górnego pokładu.
No jak nasi, to musieli dać radę. Nasi to by skakali nawet z kominów Titanica.bouli_pilot napisał(a):Na szczęście nikomu nic się nie stało.
Całe szczęście. Przez dwa tygodnie nerwowy byłem.
Powrót do Nasze relacje z podróży