ignitarius napisał(a):Ja wyjechałem do Trogiru wczoraj, ale autko się sypło po 300km i musiałem zawrócić.
Jutro robię drugie podejście-drugim samochodem (jak się na coś uprę, to masakra...).
Jadę całkowicie w ciemno, ale jeżeli to nie problem prosił bym o napisanie co warto zobaczyć w samym mieście a czego unikać.
Jakie wogóle są aktualne ceny ? Ostatni raz byłem dla lata temu i jestem nie w temacie...
Jadę z żoną i trójką dzieci ( do lat 13-stu ).
ignitarius napisał(a):Ja wyjechałem do Trogiru wczoraj, ale autko się sypło po 300km i musiałem zawrócić.
Jutro robię drugie podejście-drugim samochodem (jak się na coś uprę, to masakra...).
Jadę całkowicie w ciemno, ale jeżeli to nie problem prosił bym o napisanie co warto zobaczyć w samym mieście a czego unikać.
Jakie wogóle są aktualne ceny ? Ostatni raz byłem dla lata temu i jestem nie w temacie...
AndrzejJ. napisał(a):ignitarius napisał(a):Ja wyjechałem do Trogiru wczoraj, ale autko się sypło po 300km i musiałem zawrócić.
Proponuję dzień odpoczynku od awarii.Luzik.Poczytaj forum.Po zobaczeniu Trogiru jedż w jakieś fajne miejsce.
polko1982 napisał(a):Kolego co masz do Trogiru?? Pusto hasła zawsze można pisać!!!!
polko1982 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):polko1982 napisał(a):sprawa gustu,ale nie uważam że masz rację ...
Mam rację i tej prawdy się trzymaj.Jak masz coś do powiedzenia o Chorwacji to pisz.Gusta nie mają tu nic do sprawy.
kolego zaje... jestes ,wyrocznia z ciebie
Bahama napisał(a):polko1982 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):polko1982 napisał(a):sprawa gustu,ale nie uważam że masz rację ...
Mam rację i tej prawdy się trzymaj.Jak masz coś do powiedzenia o Chorwacji to pisz.Gusta nie mają tu nic do sprawy.
kolego zaje... jestes ,wyrocznia z ciebie
No chłopie, na guru trafiłeś ! Pech albo szczęście
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne