Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir,gdzie mam się rozbić ???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 08.06.2004 07:48

Mam pomysł aby pojechać do Trogiru ale coraz mniej jestem przekonany ze wzgl.na ponoć kiepskie campy i brak informacji.
Miejscowość ponoć warta jazdy,ale gdzie są fajne campy bo bardzo mało wiadomości znajduję na ten temat. :? :? :?
Może ktoś podzieli się doświadczeniami ? Szczególnie mam prośbę do tych któże "zaliczyli" Trogir i wiedzą dużo w temacie.
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 10.06.2004 15:00

Widzę że choć wiele osób przeczytało post to nikt nie potrafi nic powiedzieć.
Wiem o trzech campach w okolicach Trogiru,ale szczerze mówiac nie specjalnie przypadły mi do gustu,nie mówiąc że to dość drogie campy.
Może w pobliżu Trogiru (około 10-15 km) był ktoś na jakimś przydomowym fajnym campie i zechce podzielić się info w temacie , bo jak tak dalej pójdzie to chyba trza będzie pomyśleć o innej miejscowości.
:( :( :(
specialplan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) specialplan » 13.06.2004 00:15

z tego co pamietam, to ucieklismy z trogiru wlasnie dlatego, ze kempingi byly drogie i kiepskie, wiec jesli nie znajdziesz nic w okolicy, to raczej na samo miasto nie licz:/ o przydomowych nic nie wiem, ale sam trogir mi sie nie podobal - strasznie zatloczony, glosny, nic specjalnego. dobre miasteczko, zeby wpasc tranzytem, zjesc cos, ewent. zwiedzic starowke... i dalej w droge:))
kordoba
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kordoba » 15.06.2004 22:26

Ostatnio bylem na wyspie Ciovo ( wjazd mosten z trogiru) super wysepka jak sie pojedzie na sam koniec...) szczerze nie pamietam czy byly tam kampingi ale wydaje mi sie ze tak....
radze sie gdzies jeszcze dowiedzec.... Trogir to naprawde superr miasteczko a wyspa Ciovo .........
jarek21
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek21 » 16.06.2004 10:39

Za wiele nie pomogę, bo byłem przejazdem.... Trogir warty zobaczenia, Ciovo- to chyba nieporozumienie- ruch jak na Marszałkowskiej, ale co kto lubi, może nie dojechaliśmy na koniec? Piszę bo pytałeś o doświadczenia. Zaparkowałem w Trogirze na uliczce przy dworcu autobusowym- postój kosztował mnie 100 kun- policmajster nie dał się ubłagać (od linii ciągłej do pojazdu mają być trzy metry) :( . Gdybym wrócił 15 minut później samochód byłby już załadowany na lorę i wywieziony -widziałem na własne oczy- sprawnie im to idzie. Jak będziesz w TR. uważaj.
pzdr- Jarek

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone