JORDAN_77 napisał(a):Sluchajcie krotka pilka bo nie wiem czy sam cos znajde lepszego a nie chce przekombinowac. Co lepsze jesli chodzi o plaze jakie pisalem i dla Rodziny 2+2. Filip i Jakov czy Trogir / Seget. Nie jestesmy typem zwiedzaczy tylko odpoczywaczy
Janusz Bajcer napisał(a):JORDAN_77 napisał(a):Sluchajcie krotka pilka bo nie wiem czy sam cos znajde lepszego a nie chce przekombinowac. Co lepsze jesli chodzi o plaze jakie pisalem i dla Rodziny 2+2. Filip i Jakov czy Trogir / Seget. Nie jestesmy typem zwiedzaczy tylko odpoczywaczy
Jesli nie wiesz co wybrać z tych dwóch miejsc - rzuć monetę
JORDAN_77 napisał(a): co do mnogosci ewentualnych alternatywnych fajnych plaz powiedzmy do 15km od miejsca zamieszkania. Fajnie miec wybor a nie zyc jedna plazyczka i jednym osrodkiem.
Mikromir napisał(a):Ale starczy mi jej na ostatnie zdanie: rzut oka na mapę i podany wcześniej link z plażami chorwackimi wystarczy, by zauważyć, że koło Filipa-Jakova z fajnymi plażami w promieniu 15km raczej krucho, a w okolicy Segetu zostają jeszcze plaże Čiovo przez korkujący się chwilami most w Trogirze.
http://www.beachrex.com/en/croatia/dalm ... land-ciovo
No to rzucaj JORDANIE monetą jeśli sam nie potrafisz podjąć decyzji.
JORDAN_77 napisał(a):Dziekuje zwlaszcza Mikromirowi.
JORDAN_77 napisał(a):Mam do Was zatem prosbe....ktore z tych miejsc byscie wybrali? Czy Murter z jedna piaszczysta Slanica to lepsze wyjscie niz Seget i okoliczne Ciovo? Goraca prosba jeszcze o sugestie przy takim wyborze.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne