Vedran Lekic napisał(a):Bietka napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):Bietka napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):Bietka napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):gdyby dala adres tego domu..mogby ci powiedziec cos o polozeniuEla22 napisał(a):A kto był na Ciovo u Pani Irene Russo wybieram się tam w sierpniiu i ciekawa jestem co mnie czeka. Dodam, że pierwszy raz samodzielnie w CRO. Wcześniej przez biuro.
Ja też tam jedę w lipcu ulica Kralja Zvonimira 20. Vedran jeśli wiesz coś o tym to napisz. Szczególnie jak tam trafić. Szkoda, że wcześniej nie miałem Twoich namiarów, ale w przyszłym roku skorzystam z Twojego pośrednictwa. Od 2 tyg. czytam posty i jestem mile zaskoczona, że tyle osób zakochało się w Chorwacji tak jak ja. I dobrze, że jest pośrednik. Pozdrowionka.
Dzięki Vedran, ja to mam pecha. Ciekawe jak tam trafimy.
Witaj !
szczerze nawet ni je nie wiem gdzie jest ta uliczka...Wiem ze jest ul.Obala Kralja Zvonimira.. a to jest ulica ktory provadze z Trogiru do Okrug Gornji.. Prawie kazde miasto ma tak uliczka..
Jest tez ulica Kralja Zvonimira w Okrug Donji...a jak trafic..Jak przyjedzies od Trogiru dzwon do wlasciciele ze jeste tu i tu..on powinny zabrac was
Dzięki ale to raczej chodzi o Górny. Przynajmniej tali adres jest podany na www. Do zobaczenia - może w Chorwacji.
daj adres stronie..zobacze i powiem cie gdzie jest...Nawet moge cie przez google earth przeslac pozycja
Już podaję. Jesteś bardzo MIŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dzięki.