Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir, Ciovo--polecam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 03.06.2006 20:20

Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):gdyby dala adres tego domu..mogby ci powiedziec cos o polozeniu

Ela22 napisał(a):A kto był na Ciovo u Pani Irene Russo wybieram się tam w sierpniiu i ciekawa jestem co mnie czeka. Dodam, że pierwszy raz samodzielnie w CRO. Wcześniej przez biuro.

Ja też tam jedę w lipcu ulica Kralja Zvonimira 20. Vedran jeśli wiesz coś o tym to napisz. Szczególnie jak tam trafić. Szkoda, że wcześniej nie miałem Twoich namiarów, ale w przyszłym roku skorzystam z Twojego pośrednictwa. Od 2 tyg. czytam posty i jestem mile zaskoczona, że tyle osób zakochało się w Chorwacji tak jak ja. I dobrze, że jest pośrednik. Pozdrowionka.

Dzięki Vedran, ja to mam pecha. Ciekawe jak tam trafimy. :(
Witaj !

szczerze nawet ni je nie wiem gdzie jest ta uliczka...Wiem ze jest ul.Obala Kralja Zvonimira.. a to jest ulica ktory provadze z Trogiru do Okrug Gornji.. Prawie kazde miasto ma tak uliczka..

Jest tez ulica Kralja Zvonimira w Okrug Donji...a jak trafic..Jak przyjedzies od Trogiru dzwon do wlasciciele ze jeste tu i tu..on powinny zabrac was

Dzięki ale to raczej chodzi o Górny. Przynajmniej tali adres jest podany na www. Do zobaczenia - może w Chorwacji.

daj adres stronie..zobacze i powiem cie gdzie jest...Nawet moge cie przez google earth przeslac pozycja

Już podaję. Jesteś bardzo MIŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dzięki. :lol: :lol:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 04.06.2006 10:02

Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):gdyby dala adres tego domu..mogby ci powiedziec cos o polozeniu

Ela22 napisał(a):A kto był na Ciovo u Pani Irene Russo wybieram się tam w sierpniiu i ciekawa jestem co mnie czeka. Dodam, że pierwszy raz samodzielnie w CRO. Wcześniej przez biuro.

Ja też tam jedę w lipcu ulica Kralja Zvonimira 20. Vedran jeśli wiesz coś o tym to napisz. Szczególnie jak tam trafić. Szkoda, że wcześniej nie miałem Twoich namiarów, ale w przyszłym roku skorzystam z Twojego pośrednictwa. Od 2 tyg. czytam posty i jestem mile zaskoczona, że tyle osób zakochało się w Chorwacji tak jak ja. I dobrze, że jest pośrednik. Pozdrowionka.

Witaj !

szczerze nawet ni je nie wiem gdzie jest ta uliczka...Wiem ze jest ul.Obala Kralja Zvonimira.. a to jest ulica ktory provadze z Trogiru do Okrug Gornji.. Prawie kazde miasto ma tak uliczka..

Jest tez ulica Kralja Zvonimira w Okrug Donji...a jak trafic..Jak przyjedzies od Trogiru dzwon do wlasciciele ze jeste tu i tu..on powinny zabrac was

Dzięki ale to raczej chodzi o Górny. Przynajmniej tali adres jest podany na www. Do zobaczenia - może w Chorwacji.

daj adres stronie..zobacze i powiem cie gdzie jest...Nawet moge cie przez google earth przeslac pozycja

Ten dom jest w rejonie zatoke Mawarstica..Cena troce zgorowana(tak to Polaci wynajmuja do swoich rodakow)...Odleglosc od morza..moze jest 300 m..ale gorka...

Znaczy szuka rejon MAWARSTICA..to poludniowa strona wyspie
Ostatnio edytowano 04.06.2006 15:09 przez Vedran Lekic, łącznie edytowano 1 raz
Tuptuś
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tuptuś » 04.06.2006 11:40

Witam jestem tu nowy jesli moge to prosze o jakies namiary na kwatery okolice plitu i makarskiej z góry dziekuje :D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tuptuś
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tuptuś » 04.06.2006 11:42

Mała pomyłka :oops:
Chodziło o Split i mail jest nastepujący
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:D
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 05.06.2006 15:27

Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):

Witaj !

Ten dom jest w rejonie zatoke Mawarstica..Cena troce zgorowana(tak to Polaci wynajmuja do swoich rodakow)...Odleglosc od morza..moze jest 300 m..ale gorka...

Znaczy szuka rejon MAWARSTICA..to poludniowa strona wyspie

A to są Polacy?? Nie miałam pojęcia. Ale na pierwszy samodzielny wyjazd to może i dobrze. Szukałam wszędzie, nawet w google i na Twoich mapach ale nigdzie nie ma nazwy MAWARSTICA? A w google nie ma nazw ulic tylko domki. I co mi po tym?????????? I tak jestm zielona!!!!! Ale dzięki za wszystko.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 05.06.2006 15:41

Bietka napisała:
Szukałam wszędzie, nawet w google i na Twoich mapach ale nigdzie nie ma nazwy MAWARSTICA?

Sorry, że się wcinam w dyskurs ale może to Ci pomoże
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 05.06.2006 18:36

Madziu 1981, Vedranie!!
Nie podoba mi sie to co robicie.
Pewnie nie wszyscy forumowicze zdają sobie sprawę z tego , że to co tak subtelnie (?) czynicie , TO JEST REKLAMA !!.
REKLAMA WPROST!! oraz ............kwestia pewnych przywilejów wynikających z tego "szczebiotu" .
Swietnie wiecie , że tutaj nie wolno tego robić. Nawet w tak zakamuflowany sposób.... . Czyż nie ? .
Vedranie, wiem co mówię..... .
Pozdrawiam. Bez odbioru.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 05.06.2006 20:11

zoohha napisał(a):Madziu 1981, Vedranie!!
Nie podoba mi sie to co robicie.
Pewnie nie wszyscy forumowicze zdają sobie sprawę z tego , że to co tak subtelnie (?) czynicie , TO JEST REKLAMA !!.
REKLAMA WPROST!! oraz ............kwestia pewnych przywilejów wynikających z tego "szczebiotu" .
Swietnie wiecie , że tutaj nie wolno tego robić. Nawet w tak zakamuflowany sposób.... . Czyż nie ? .
Vedranie, wiem co mówię..... .
Pozdrawiam. Bez odbioru.

Prosze ciebie ZOOHHA.. co ja tu robie..zadan link do nikogo nie podalem.. Reklame nie robie... Czy chyba zakaz poradzic do kogos gdzie ktory dom
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 05.06.2006 21:20

A ja powiem ze strasznie mi sie nie podoba negatywne ocenianie innych kwater :!: :!: :!: Niech kazdy wybiera TO CO MU SIE PODOBA i ZA ILE MU SIE PODOBA :!:

Na Ciovo bylam pare razy, spotkalam tam coniektorych z nas :D :D
Jakos Madziu o Tobie nie slyszalam ani slowa, moze nastepnym razem zwroce uwage a moze bedzie nam dane spotkac sie nawet na karlovacko :D :D Ale z tego co wynika posiadasz duzy ten apartament.

Tak na marginesie to tam gdzie ja bylam, polecilam znajomym i juz w grudniu jest zarezerwowany :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 05.06.2006 21:40

Duuuzy i to strasznie duży:) i to aż trzy 8O
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 05.06.2006 21:58

a wracając do zoohhy
nie wiem gdzie tutaj robiłam reklamę staram sie zawsze dobrze doradzić a jesli ty to tak odbierasz...przepraszam
chcę ci tylko powiedzieć, że mogłabym tobie zarzucić więcej-ba ja nie podjełam się aż do takiego kroku by polecać noclegi, łącznie z podaniem wszelkich danych (patrz m.in Budapeszt)na forum... :o
dlatego też nie podzielam twoich słów krytyki
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 06.06.2006 06:43

Ja jestem tu NOWA ale czegoś nie mogę pojąć. To po co jest to forum??????? Nie można prosoć o pomoc, bo ten, kto pomaga jest posądzany o reklamę?? Sory Vedran jeśli masz przez mnie kłopoty. :cry:
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 06.06.2006 06:52

toudee napisał(a):Bietka napisała:
Szukałam wszędzie, nawet w google i na Twoich mapach ale nigdzie nie ma nazwy MAWARSTICA?

Sorry, że się wcinam w dyskurs ale może to Ci pomoże

Bardzo dziękuję już mi lepiej, przynajmniej znam kierunek. :lol:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 06.06.2006 10:28

Bietka napisał(a):Ja jestem tu NOWA ale czegoś nie mogę pojąć. To po co jest to forum??????? Nie można prosoć o pomoc, bo ten, kto pomaga jest posądzany o reklamę?? Sory Vedran jeśli masz przez mnie kłopoty. :cry:

Nie przejmuj sie Bietka...wariatow i frustryranych osob jest wszedzie...Zainstaluj sobie program google earth .. JEST gratis..I przesle cie plik z dokladna pozycja tego domku..z drogamy.. nie bedzie ciezko trafic
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 06.06.2006 11:15

Vedran Lekic napisał(a):
Bietka napisał(a):Ja jestem tu NOWA ale czegoś nie mogę pojąć. To po co jest to forum??????? Nie można prosoć o pomoc, bo ten, kto pomaga jest posądzany o reklamę?? Sory Vedran jeśli masz przez mnie kłopoty. :cry:

Nie przejmuj sie Bietka...wariatow i frustryranych osob jest wszedzie...Zainstaluj sobie program google earth .. JEST gratis..I przesle cie plik z dokladna pozycja tego domku..z drogamy.. nie bedzie ciezko trafic

Program już mam, jest świetny. Czekam na plik, ale nie ma pośpiechu. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Trogir, Ciovo--polecam - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone